Het vitamine C serum voor een ultieme boost voor je huid

Wat is vitamine C en wat doet het met je huid


Vitamine C is een anti-oxidant, dat de huid beschermt tegen vrije radicalen van buitenaf. Het zorgt voor het voorkomen van celbeschadiging en het herstellen van celbeschadiging. Daarnaast zorgt vitamine C voor bindweefsel vorming, de opname van ijzer en je weerstand.
Vitamine C geeft een boost aan de huid en egaliseert de huidteint.

Timeless Vitamine C 15% serum


Het vitamine C serum bevat een sterk opgenomen Vitamine C, wat makkelijk door de huid wordt opgenomen. Daarnaast bevat het een hoog percentage Matrixyl, waardoor het serum een anti- rimpel effect heeft. Het serum zorgt er ook voor dat ontstekingen en grove poriën worden verminderd door de fruitzuren, die het serum bevat.
Het serum geeft de huid en boost, egaliseert de huidteint, verminderd fijne belijningen en grove poriën.

Timeless Vitamine C 20% serum


Het vitamine C 20% serum bevat naast het sterk opnemende vitamine C nog diverse vitamine C zuren waardoor hij een nog beter resultaat geeft. Het bevat tevens net als het vitamine C 15% serum, een hoog percentage Matrixyl en fruitzuren. Het serum geeft de huid en boost, egaliseert de huidteint en verminderd diepere belijningen, grove poriën en ontstekingen.

Hoe gebruik je het vitamine C serum


Het vitamine C serum gebruik je na de reiniging met de Cream Cleanse, Calming Face Wash of Intense Cleanser, en voor de dag- of nachtcrème. Je gebruikt 1 pompje van het serum en verdeelt het over je gehele gelaat. Mocht je last hebben van ontstekingen dan kun je het serum gebruiken voor op de ontstekingen zelf. Het vitamine C serum is een erg sterk serum dat fijne lijntjes, diepere belijningen, zonneschade, pigmentvlekken, ontstekingen en grove poriën sterk vermindert.

Kan jouw huid wel een boost gebruiken in deze lockdown of heb jij last van huidveroudering, pigmentvlekken of ontstekingen? Dan raad ik jouw het Timeless Vitamine C serum aan.
Wil jij nog meer product advies? Plan een vrijblijvend intakegesprek in en dan kijk ik graag met je mee met als resultaat een stralende huid!

Love and Care,

Jamie Oerlemans

Jamie Oerlemans Cleyo Skin Experts Rijen

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?