De oplossing van dagcrème voor Acne

Bijna iedereen heeft er weleens last van gehad: Acne. Puistjes kunnen behoorlijk hardnekkig zijn en voor overlast zorgen. Acne staat ook wel bekend als jeugdpuistjes, maar die term is eigenlijk een beetje misleidend. Veel mensen hebben namelijk na hun jeugd ook nog last van Acne. Wanneer ik last heb van Acne wil ik er zo snel mogelijk weer vanaf komen. De basis van een gezonde huid is een goede verzorging.

Waarom het redmiddel voor Acne

Een goede crème heeft veel functies, maar in het geval van Acne is het vooral belangrijk dat de talgproductie wordt gereguleerd. Daarom is het gebruik van een goede dagcrème essentieel om puistjes te verminderen én te voorkomen.

De Intense Day Cream is een vochtinbrengende crème, evenwel bekend als onze littekenverwijderaar.
Eén van de ingrediënten de speciale gepatenteerde benzoylperioxide. Dit zorgt ervoor de een onrustige huid gedurende de dag goed geconditioneerd blijft.

Waarom heet deze crème nu de littekenverwijderaar


Doordat de benzoylperioxide samen werkt met een ander ingrediënt, het salicylzuur ontstaat er een plasma effect. Een litteken is een verschrompelde cel die door deze werking opnieuw mooi wordt opgeblazen.

intense day cream- acne

Bovenop zijn goede ingrediënten werkt hij ook nog eens anti-bacterieel en beschermend. Hij hydrateert de huid en voorkomt overmatige productie van talg.

Deze dagcrème heeft een zeer sterke huidverbeteringsbasis en is de oplossing voor Acne!

Vraag meer info over dit product via oudenaarde@cleyo.eu

Joyce Denoyette

Joyce Cleyo Skin Experts Oudenaarde Belgie

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?