Welke cleanser gebruiken bij Acne

Intense Cleanser zegt het al, het is een intensieve cleanser die niet voor elke huid geschikt is. De complete Intens lijn van Cleyo Beauty Products is geschikt voor een vette huid, Acne, verstopte poriën, littekens en een dikke huid welke veel kan hebben. 

Reken af met jouw Acne

Heb jij al diverse producten geprobeerd en zie jij een minimaal verschil, geen verschil of wordt het probleem onderdrukt en zodra je er mee stopt het net zo snel weer terug komt? Of wil jij gewoon in 1x de juiste producten gebruiken zonder een eeuwige zoektocht naar wat het beste is? Reken ook af met jouw Acne, verstopte poriën of vette huid! 

Wat is het verschil tussen de Intense Cleanser en een willekeurige cleanser voor Acne?

Cleyo is uniek, net zoals onze behandelingen en natuurlijk onze fantastische producten. De Intense Cleanser en andere producten in de Intens lijn hebben een hoog percentage werkstoffen waar wij als enige patent op hebben. De Intens lijn bevat namelijk een hoog percentage benzolperoxide. De Intens cleanser bevat maar liefst 10% benzolperoxide en daarmee kunnen wij jou garanderen dat jij het probleem aanpakt in plaats van het te onderdrukken. De Intense Cleanser is volledig Biologisch, Vegan en dierproefvrij zoals alle andere producten van Cleyo Beauty Products. 

De voordelen van Intense Cleanser

  1. Hoog percentage benzolperoxide
  2. Zuivert verstopte poriën
  3. Werkt ontstekingsremmend
  4. Vermindert littekens
  5. Anti bacterieel voorkomt verspreiding van bacteriën
  6. Natuurlijk product

De ‘nadelen’ van de Intense Cleanser

  1. Het vlekt op handdoeken, dus zorg voor oude handdoeken
  2. Het heeft een medische geur, maar dit is niet direct een nadeel want je weet dat je resultaat gaat behalen.

Voor welke lichaamsdeel is het geschikt?

Deze Intense Cleanser kun je gebruiken op het gelaat, maar ook op het lichaam. Dus heb jij last van Acne op bijvoorbeeld je schouders, rug of borst/decolleté? Dan is deze Intense Cleanser een musthave voor jou. Nu hoor ik je al denken op mijn rug, hoe wil je dat ik dat ga doen? Dat is heel eenvoudig, met een rugborstel en plastic zakjes. Deze krijgt je bij het aanschaffen van een product van de Cleyo Beauty Products Intens lijn bijgeleverd. Onze huid experts zullen jou dan stap voor stap uitleggen hoe jij dit het makkelijkst kunt toepassen om de meest effectieve resultaten te behalen. 

Hoe vaak en hoelang heb ik dit product nodig?

De Intense Cleanser gebruik je 2x per dag, in de ochtend en in de avond. In de ochtend, omdat de huid actief aan het werk is geweest in de nacht en de afvalstoffen heeft afgestoten. Deze liggen dus op de huid. Als we deze niet reinigen, dan zullen deze verstopte poriën kunnen veroorzaken en daarbij “nieuwe” ontstekingen. In de avond om te zorgen dat jouw huid gereinigd is voor je je bed in stapt, want tussen 23.00 uur en 03.00 uur is jouw huid het actiefst bezig om alle afvalstoffen uit te stoten. Als jouw huid dus nog “vies” is kan deze niet optimaal werken in combinatie met de nachtcrème.

Cleyo Skin Experts

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?