microneedling behandeling

De behandeling van de Microneedling is voor mij echt mijn favoriete behandeling, deze behandeling is echt super doeltreffend.

Waarom is dat zo

De Microneedling behandeling gaat diep in de huid, maakt minuscule gaatjes in de huid waardoor heel rijke ingrediënten tot diep in de huid worden gesluisd.
Ik heb zelf deze behandeling een paar keer laten uitvoeren en het resultaat was fenomenaal!

Als Cleyo Leader Skin Expert willen wij er namelijk op ons best uitzien, want ja we willen natuurlijk onze voorbeeldrol die we hebben naar onze klanten geheel voortreffelijk op ons nemen. Daarom is het belangrijk om ook voor ons zelf de juiste behandelingen op de juiste tijd uit te laten voeren.

Zo zit het:


Onze huid heeft een celdeling om de 28 dagen, naarmate je ouder wordt gaat deze celdeling vertragen.
Afhankelijk van je levensstijl, ziekte, trauma, stress, werkomgeving, temperatuur schommeling zal je lichaam meer vitaminen en mineralen gaan verbruiken, ja je raad het al.
In deze pandemi zal dit dus hoger zijn, mensen lijden onder stress en ziekte.
Daardoor zullen de stoffen die we nodig hebben om onze huid er fris en jong uit te zien, minder aanwezig zijn.
Waardoor als we in de spiegel kijken, dit gebeurd wel een paar keer per dag, dat we niet echt tevreden zijn.
Dit geeft een negatief zelfbeeld, volkomen onnodig want wij, Cleyo Leader Skin Experts helpen je graag uit de nood.

Nu meer dan ooit, is het dus raadzaam je huid een extra boost te geven.
Een online meeting boeken of een huidanalyse is mogelijk en ik help je hiermee graag geheel kosteloos verder.

Maar nu, terug naar Microneedling.

De Microneedling bestaat uit een pen met een motortje hierin, daar zit een Steriel (want we gebruiken voor iedereen een ander opzetstukje) opzetstukje met naaldjes.
Wat doet deze pen? Deze pen zorgt ervoor dat de naaldjes in en uit gaan in draaiende bewegingen en hoog in toerental.

Waardoor minuscule gaatje ontstaan in de huid.
Hierdoor kunnen werkstoffen, zoals Retinol tot diep in de huid komen. Het is een alleskunner en kan zowat elke huid helpen.

retinol meso cocktail cleyo beauty products

Wat doet Retinol precies

Retinol is één van de belangrijkste vitaminen voor de gezondheid van onze huid, het zit in een aantal voedingsmiddelen zoals ei, vlees, vis bepaalde groenten en zuivel. Vitamine A- zuur van Retinol is de werkende stof Tretinoïne. Deze stof heeft de werking om de huidcellen te binden en de huidcellen sneller te gaan vernieuwen of delen. Je huid wordt dus merkbaar snel verstevigd.

Hierdoor wordt een huidprobleem zoals Acné, pigmentvlekken, huidveroudering met name de rimpels heel snel een verbeterd.
Bij de Microneedling behandeling wordt deze tot heel diep in de huid gesluisd en zal een heel merkbare verbetering teweegbrengen. De huid krijgt een frissere en jongere uitstraling.

Omdat we met Microneedling heel fijn te werk kunnen gaan op de bepaalde probleem zones, kunnen we bijvoorbeeld ook mensen helpen die Couperose hebben op een bepaalde zone maar ook zones hebben met geen Couperose, toch plaatselijk helpen om de probleemzone te verbeteren en aan te pakken.

Het resultaat is afhankelijk van hoe sterk of krachtig de Retinol is, dus meebepaald de hoeveelheid vitamine A er aanwezig is.
Wist je dat er bij Cleyo tien maal meer werkstoffen aanwezig zijn dan bij een ander merk?

cleyo beauty products

We gebruiken nog een krachtig ingrediënt in de cocktails bij de Microneedling behandeling, namelijk de Hyaluron Cocktail.
Hyaluronzuur is eigenlijk een vocht vasthouder, dit wil zeggen dat het molecuul water bindt en vasthoudt.1 gram Hyaluronzuur kan tot 6 liter water vasthouden.

Wat doet het precies met je huid

Hyaluronzuur voorziet de huid van de juiste dosis vocht en zal daardoor rimpels en fijne lijntjes vervagen. Het maakt de huid soepel en steviger. Het zal er ook voor zorgen dat je huidbeschermingslaag wordt versterkt. Wondjes zullen sneller helen, het zit boordevol antioxidanten.

Dit is voor mij echt een top behandeling omdat deze effectieve behandeling onmiddellijk resultaat oplevert. Na mijn eerste behandeling was mijn huid rood, ik merkte heel duidelijk dat er een behandeling had plaatsgevonden.
Enkele dagen nadien, ontstonden er kleine schilfertjes. De verhoogde celdeling was dus merkbaar in actie gekomen. Tot mijn verbazing was mijn voorhoofdsrimpel veel minder diep!

Dat gaf mij echt een goed gevoel, ik heb het echt gevonden! Yes.

Het fijne is, dat ik hier zoveel mensen mee kan helpen.
Van Acne , pigmentvlekken, diepe of oppervlakkige lijntjes.
Verslapte huid, ook op het lichaam kunnen littekens aangepakt worden.
Daar is de huid wat dikker en kunnen de naaldjes dus wat dieper gaan, zodat resultaten niet uitblijven.

Wil jij graag weten of deze behandeling iets voor jou zou kunnen zijn?
Boek dan alvast jouw huidanalyse bij één van de Cleyo Skin Experts bij jou in de buurt. Neem de eerste stap naar zorgen voor jezelf.

huidveroudering cleyo

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?