Microdermabrasie is de huid egaliserende behandeling

Deze behandeling is een mechanische peeling die dode huidcellen verwijdert en de structuur van de huid verbetert.
Microdermabrasie betekent letterlijk ‘huid (derma) afslijpen (brasie) op microniveau’. En dat is exact wat de behandeling is en doet. Microdermabrasie verbetert de huid en houdt het in goede conditie. Direct na de eerste behandeling ziet je huid er al stralender, egaler en frisser uit.

De microdermabrasie kan ingezet worden voor.

– Fijne lijntjes
– Onzuivere huid
– Huidveroudering
– Acne
– Littekens
– Zonneschade
– Rokershuid
– Grove poriën
– Grove huidstructuur

Welke verwachting kun je hebben


Direct na de behandeling voelt de huid gladder aan en is zacht.
Zo zie je direct dat de huid een betere doorbloeding heeft, maar wil je echt werken aan goed resultaat dan is het raadzaam om deze behandeling in kuurverband te nemen en dit 3 tot 6 keer om de 2 weken.
Na de microdermabrasie kuur is het aanbevolen om een onderhoudsbehandeling op zijn tijd te nemen om zo het mooie resultaat vast te blijven houden. Microdermabrasie is een peeling maar niet de chemische of fruitzuren, het voordeel van de micro is dat hierdoor veel minder huidirritatie komt doordat heel oppervlakkig op de opperhuid de dode huidcellen verwijderd worden met een kristal kop.

Wat lost de behandeling voor probleem op


Doordat microdermabrasie behandeling niet alleen de huid licht schuurt maar het apparaat ook de huid vacuüm zuigt, wordt hierdoor in de middelste huidlaag meer Collageen en Elastine aangemaakt waardoor de huid steviger wordt en er jeugdiger eruit gaat zien.

De fijne lijntjes worden minder diep en de pigmentatie is dan ook veel minder zichtbaar. De huid is ook beter gehydrateerd omdat er tijdens de behandeling steeds dode huidcellen worden verwijderd.
De huid gaat ook minder talg aanmaken door deze behandeling en hierdoor is de Acne-huid er erg geschikt voor.

De behandeling duurt ongeveer een uur.

Na een intakegesprek wordt er een huidanalyse gedaan.
De huid wordt gereinigd en onzuiverheden worden verwijderd, hierna wordt de microdermabrasie toegepast dit is niet pijnlijk.
Na de behandeling krijgt de klant een masker welke aangepast is op de behoefte van de huid of probleem van de huid.

Wat doet de behandeling met de klant


Klanten voelen zich beter en krijgen meer zelfvertrouwen, vooral als ze een kuur nemen en na 3 keer te zijn geweest zelf al verbetering te zien krijgen, plus ook vaak complimenten van anderen, dat ze er goed uitzien.

Wat kun je van mij verwachten


Ik neem de tijd om goed advies te geven, je kunt mij altijd appen of bellen na de behandeling voor vragen, bij mij kun je ook voor een traject kiezen en hierbij krijg je niet alleen huidadvies maar ook voedingsadvies en veel meer.

Love and care,
Nadia
Cleyo Skin Experts Rotterdam

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?