Nieuwste technologie Xo Cell Plasma

XO Cell plasma één van de meest innovatieve methodes om huidproblemen aan te pakken. Door middel van plasma kunnen wij de toxine (giftige stoffen) uit de cellen halen. Dit zorgt ervoor dat deze behandeling voor vele huidproblemen inzetbaar is.

De XO Cell Plasma nu een goede keuze


Allereerst is het een uiterst goede behandeling die oudersdomstekenen gaan bestrijden. Denk maar aan rimpeltjes, kraaienpootjes, diepe groeven rondom de mond of een hangmond. Doordat we de verouderde en slappe cellen in de huid een nieuw leven inblazen, worden deze opnieuw rond en stevig.
Verder is deze methode ideaal om de huid te kalmeren. Dit is dan toepasbaar op ontstekingen in de huid of bij Rosacea. Door een juiste serum keuze kan dit telkens aangepast worden aan de noden van de huid.


Niet alle belijningen in het gelaat komen door ouderdom. Dit betekent soms ook dat de huid voeding mist en gehydrateerd moet worden. De plasma zorgt voor een extra boost in de huid, extra hydratatie en extra opname. De huid zal terug gaan stralen.

Wat kan ik verwachten


De XO Cell Plasma is een behandeling die alleen of in kuurverband kan worden uitgevoerd. Zoals bij de meeste behandelingen is de kracht van herhaling zeer sterk. Deze methode kan éénmalig ingezet worden waardoor het de huid gaat verbeteren. Kies je voor een kuurverband dan ga je verder op zoek naar de kern van het probleem en kun je die ook oplossen.

Joyce Denoyette xo cell plasma Cleyo Skin Experts

Hoe werkt het


XO Cell Plasma is een apparaat met verschillende kopjes voor verschillende toepassingen. Doordat we het apparaat over de huid laten glijden kan de plasmabundel de huidweerstand doordringen. De Plasmastroom genereert een samenspel tussen vrije negatief geladen elektronen en positieve ionen. Deze vrijgekomen energie creëert dan een vernieuwing van het bindweefsel.

Deze behandeling is één van de minst pijnlijke maar meest effectieve behandeling om resultaat op huidverbetering te verkrijgen. Je zal merken dat jouw huid zal stralen maar ook dat jouw zelfvertrouwen een boost zal krijgen.


Mocht je nog meer vragen hebben over deze behandeling dan kun je vrijblijvend contact opnemen met mij via oudenaarde@cleyo.be of geef een seintje naar (0032) 0470 84 74 19

Joyce Denoyette Cleyo Skin Expert

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?