Hoe gaat een Microneedling behandelig in zijn werk

De behandeling van de Microneedling, is geschikt voor iedereen die te maken heeft met huidverslapping, pigmentatie, Acne, littekens, doffe huid of een droge huid. Kortom voor de meest voorkomende problemen geeft de Microneedling prachtige resultaten. 

Individuele behandeling vs traject vorm

De meeste mensen die je om je heen hebt willen graag altijd eerst 1 behandeling uitproberen. Alleen tja, na 1 behandeling zul je zeker wel zichtbaar resultaat ervaren (na gemiddeld 14 dagen), maar 1 behandeling zal niet het gewenste resultaat bieden. Simpel gezegd, deze behandeling kan niet toveren en moet echt secuur en zorgvuldig uitgevoerd worden. Zeker als je echt wilt afrekenen met het huidprobleem huidverslapping of littekens, waar zeker meerdere herhalingen voor nodig zijn om de gewenste resultaten te zien en te behouden. Daar kunnen de skin experts van Cleyo je zeker meer informatie over geven. Door de huid experts te laten checken kunnen ze je direct aangeven over hoeveel behandelingen het gewenste resultaat zichtbaar moet zijn.

Wat doet het

Tijdens een Microneedling behandeling worden er met 12 minuscule naaldjes microkanalen in de huid geperforeerd. Dit klinkt heel eng wellicht, maar hier voel je vrij weinig van. Door deze kanaaltjes wordt het serum dat we gebruiken afgestemd op de wensen en de geconstateerde huidproblemen. Is het huidprobleem huidverslapping, dan werken we met diverse cocktails van Cleyo Beauty Products om de huid actief aan het werk te zetten. Doordat we deze Cleyo Meso cocktails inzetten worden er in de diepere huidlagen, de collageen en elastine aanmaak, direct in actie aangezet waardoor de huid zich gaat verstevigen. 

De behandeling

De behandeling is niet zomaar even een Microneedling op de huid zetten en klaar, nee zo werkt het niet. Allereerst zorgen we natuurlijk voor een schone huid en bereiden de huid voor op een intensieve en actieve huidbehandeling. Als de huid helemaal schoon is, make-up en crèmes/serums zijn verwijderd, kunnen we de behandeling starten. Wij bereiden de klant voor op wat zij kunnen verwachten in combinatie met de wensen en verlangens die besproken zijn. De naalden die we gebruiken zijn steriel, voor iedere behandeling wordt er een nieuwe module opengemaakt. Deze wordt pas open gemaakt net voor we starten met de behandeling. Al onze huidexperts werken natuurlijk via de hygiene richtlijnen van Cleyo Beauty Professional met handschoenen en een mondkapje. Het gelaat delen we op in 6 delen, zodat we voor elk gebied de juiste naaldlengte en diepte kunnen aanpassen. Nadat we het hele gelaat en hals hebben behandelend, brengen we een verkoelend masker aan. Als laatste natuurlijk een voedende dagcrème en een aparte Suncreen protector zodat de huid optimaal beschermt is tegen vrije radicalen van buitenaf, de UV stralingen en de protector is een huidherstellende crème waardoor de downtime (oftewel het herstel) vele malen korter is en sneller hersteld.

intro van Gageldonk

Wat ervaren anderen?

Ongeveer 96% van onze cliënten/klanten vinden Microneedling een fijne behandeling. Ook is er een enkeling die aangeeft dat het niet een wellness behandeling is, maar dat ze zeker voelen dat er iets aan de huid verandert.

Resultaat van Microneedling

De resultaten die wij behalen met Microneedling zijn o.a. een stevige strakkere huid, een gezonde frisse uitstraling, pigmentvlekken worden minder zichtbaar en de droge huid wordt gehydrateerd, daarbij worden littekens minder zichtbaar. Deze behandeling geeft o.a. het zelfvertrouwen een enorm boost, klanten worden weer gelukkig als ze in de spiegel kijken en adviseren het hun directe omgeving. Zoals wij van waarde zijn voor onze klanten, zijn klanten enorm waardevol voor ons. 

Meer informatie over de Microneedling behandeling of één van onze andere unieke behandelingen? Wil je weten welke behandeling er aansluit op jouw wensen? Een persoonlijk of online intake gesprek kun je online aanvragen via onze website.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?