Hoe gaat een fruitzuren peeling behandeling

Is een chemische peeling ook echt chemisch?

Het woord ‘chemisch’ heeft bij de peelings echter betrekking op de chemische reactie die in de huid plaatsvindt, niet op de stof/zuur die gebruikt wordt. In veel gevallen zijn deze zuren ook heel puur en worden verkregen uit bijvoorbeeld: appels, tomaten, melk, suikerriet, amandelen of limoen. Dus nee, een chemische peeling is niet chemisch. De andere term die hiervoor wordt gebruikt is fruitzuren, dit past ook beter bij mij. Zo worden onze biologische en vegan peelings alleen door echter experts op de huid gezet.

Waarvoor is de peeling bedoeld?

Een chemische peeling (fruitzuur peeling) is bedoeld voor:

  • De onzuivere huid
  • Acne
  • Pigment- en/of ouderdomsvlekken
  • Fijne belijningen
  • Rijpe huid
  • Ongelijke huidtextuur en/of huid teint
  • Oppervlakkige littekens

Een enkele behandeling of kuurbehandeling?

Na een chemische peeling heeft de huid ongeveer 2 weken nodig om te herstellen, na de 2 weken is het resultaat zichtbaar. De huid is zachter, gladder, egaler en elastischer, daarnaast zijn fijne belijningen zichtbaar verminderd. Om optimaal resultaat te behalen raad ik kuurbehandelingen aan. Zo kan ik ervoor zorgen dat je het gewenste resultaat krijgt wat jij graag zou willen. Tijdens kuurbehandelingen kunnen we huidproblemen zoals Acne, pigmentvlekken en huidveroudering optimaal verminderen zodat je er weer stralend uit gaat zien.

Het verloop van de peelbehandeling:

Tijdens de behandeling starten we met een dubbel reiniging. Na de reiniging ontvetten we de huid en worden de ogen en lippen afgedekt met een beschermende crème. De peeling wordt aangebracht, deze laten we de eerste keer enkele minuten zitten. De huid kan jeukend of branderig aanvoelen, daarom wordt na enkele minuten de huid gekoeld met een koud kompres en wordt de huid geneutraliseerd met de Cleyo Neutralizer. Vervolgens koelen we de huid nog een keer met koude kompressen, totdat de cliënt aangeeft bijna niks meer te voelen. Na het koelen brengen we het mummie masker aan, dit is een masker wat bedoeld is om de huid te kalmeren na de peeling. Tot slot brengen we een dagcrème aan met zonnefactor, zodat de huid geen zonnebeschadiging op kan lopen. De cliënt mag na de peelbehandeling 24 uur geen verzorgingsproducten gebruiken buiten de dagcrème met zonnefactor.

Door een huidprobleem zoals Acne, pigmentvlekken of huidveroudering kun je je erg onzeker voelen of misschien voel je jezelf niet meer mooi. Hoe fijn zou het zijn als je daar snel en effectief vanaf kunt komen? Ik wil er samen met jou voor zorgen dat je stralend en vol zelfvertrouwen bij mij de deur uitgaat.

Herken jij jezelf hierin? Ben je onzeker of voel je je niet meer mooi?

Ik wil je hier graag bij helpen. Vraag een intakegesprek aan via oosterhout@cleyo.eu of plan een intakegesprek in . 

Love and Care,

Jamie Oerlemans

jamie oerlemans schoonheidssalon cleyo rijen
Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?