Bio en Vegan de Nieuwe Trend

Vegan is helemaal de trend van de afgelopen jaren, en zeker nu. Natuurlijk willen we het allemaal beter, gezonder en energiezuiniger. Ook Cleyo Beauty Products draagt hier haar steentje aan bij. Zo zijn de producten van Cleyo Beauty Products natuurlijk oftewel Biologisch en zeer innovatief. Vanaf moment één staat Cleyo Beauty Products voor natuurlijke huidverbetering door middel van Biologische en Vegan producten. Door continu te ontwikkelen, bieden wij als Cleyo Skin Experts de garantie aan om jouw huid voor minimaal 80% te verbeteren op een natuurlijke en gezonde manier. Waar je voor een hele lange periode van kunt blijven genieten.

Doordat Cleyo Beauty Products Vegan is, zijn er geen dierlijke producten en geen sulfaten in deze huidverbeterende producten te vinden. Nog een belangrijk puntje is dat ze Parabenen vrij zijn, dit zorgt ervoor dat allergische reacties vrijwel nihil zijn. De naam Aloë Cera Calming Gel geeft het al aan. Deze heeft een kalmerende werking. Geheel vanuit de natuur. Het koudgeperste Aloë Vera is het puurste wat er gebruikt kan worden waardoor de kwaliteit van het product exclusief is.

Wat is Vegan eigenlijk?

Zoals je op TV, om je heen ziet of via de radio kunt horen. Zijn we met z’n allen steeds bewuster gaan leven. Super fijn ook, dat betekent dat we nadenken met wat we daadwerkelijk echt op het gezicht smeren. We maken sneller keuzes welke beter zijn voor het milieu, voor ons lichaam, voor ons gelaat en voor onze dieren. Vaker kiezen mensen voor plantaardig voedsel in plaats van de stukken vlees op het bord.

Default PETA logo

Als je bewuster gaat leven is het belangrijk voor je om dan ook een bewuste keuze te gaan maken voor je huid. Zo kun je starten met vegan en dierproefvrije gelaatsverzorging van bijvoorbeeld Cleyo Beauty Products. Doordat de huid ons grootste orgaan is, en alles opneemt wat we ‘letterlijk’ op ons gezicht smeren. Blijft dit dan niet alleen op de huid, maar komt dit in ons lichaam terecht waar we het juist net niet willen hebben. Een Vegan gelaatsverzorging bestaat dan ook niet uit dierlijke grondstoffen en we hebben er geen dieren voor nodig gehad om het product te kunnen ontwikkelen.

Franchise organisatie

Doordat Cleyo Beauty Products hun schoonheidsspecialisten van hun franchise organisatie oftewel Cleyo Skin Experts volledig opleidt, zijn de Skin Experts oprecht, eerlijk en resultaatgericht. Dit is ook waar alle Cleyo vestigingen voor staan, de beste ingrediënten, werkstoffen en Vegan producten. Het is een gouden combinatie, wat ervoor zorgt dat het makkelijk wordt opgenomen door de huid. Ofwel de huid herkent natuurlijke stoffen, hierdoor kunnen de werkstoffen van de producten dieper de huid in en geven deze een beter resultaat zodat ze snel de huid kunnen verbeteren, of pakken ze de kern van het huidprobleem aan. 

Doordat Cleyo Beauty Products volledig Biologisch is kunnen onze Skin Experts iedereen van dienst zijn, denk hierbij aan klanten die te maken hebben met eczeem, overgevoelig zijn, allergieën hebben of klanten die volledig vegetariër/veganist zijn. Hoe mooi is dat!?

Vele mensen reageren op huidproducten, omdat hier werkstoffen in zijn verwerkt die de huid afsluiten in plaats van verbeteren. De huid reageert hierop door een allergische reactie te veroorzaken. Door het gebruik van natuurlijke producten, die de huid niet afsluiten kunnen wij als Skin Experts een allergische reactie bijna volledig uitsluiten. Helemaal uitsluiten dat gaat helaas niet, want iedere persoon is uniek en kan dus toch reageren op een bepaalde werkstof, vanwege overgevoeligheid. Maar deze reacties zijn gelukkig maar minimaal en horen wij niet vaak terug van onze klanten. 

Door de kennis, de vele onderzoeken en research die oprichtster van Cleyo Beauty Professional Leentje Henraat heeft gedaan en ervaren, kunnen wij als Skin Experts (Cleyo Franchise) door unieke behandelmethodieken en de Vegan producten van Cleyo Beauty Products vele huidproblemen voorkomen en aanpakken. 

Wil jij jouw huid verzorgen en verbeteren op een natuurlijke manier met de Vegan huidproducten? Onze Skin Experts van Cleyo staan voor je klaar om jouw huid de boost te geven op een natuurlijke manier. 

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?