Beste behandelingen voor Acne

Acne heb je in verschillende soorten. Maar de grote vraag is hoe kun je Acne nu het beste behandelen? Wat je absoluut niet zelf moet gaan doen is het uitknijpen van Acne, hierdoor zal je het erger maken of zelfs littekens krijgen.

Acne begint vaak in de pubertijd met jeugdpuistjes. In deze leeftijdsfase maakt Acne pubers erg onzeker, geen enkele puber wilt Acne ervaren en gaan van alles proberen om het weg te halen. Meiden zullen snel gebruik maken van make-up en jongens rennen de plaatselijke drogisterij binnen. Zowel jongens als meiden zullen Google raadplegen wat ze nu het beste kunnen doen van oma’s tips tot aan experimenteren met huid- tuin- en keukenmiddelen. Maar het enige wat ik daarop kan zeggen als huidexpert is STOP daarmee! 

Je huid is jouw grootste orgaan en deze kun je niet vervangen! Wat je hiermee alleen maar bereikt is dat je het erger maakt of je gaat littekens krijgen. Als ouder zijnde vind je het enorm frustrerend als jouw puber onzeker wordt door Acne. Geen enkele ouder wil zijn puber onzeker zien door Acne. Het enige dat daadwerkelijk zal werken zijn juiste producten gebruiken en daarbij behandelingen.

Acne komt niet alleen voor bij pubers maar bij elke leeftijd kan Acne optreden. Of je nu puber bent of (jong)volwassene, het enige voordeel van (jong)volwassenen zijn dat ze vaak een weg weten te vinden naar de juiste huidexperts en producten.

Wat enorm belangrijk is bij Acne, is de juiste huidverzorging. Reinigen met een Cleanser waarin de juiste werkstoffen zitten. Cleyo Beauty Products heeft de Intens lijn op de markt gebracht waar werkstoffen in zitten die van hoogwaardige kwaliteit zijn en waarop patent zit, waardoor Cleyo Beauty Products de enige is die deze werkstof mag gebruiken. Naast het gebruik van de juiste Cleanser is een goede Dag- en Nachtcrème essentieel.

Tijdens de behandelingen bij een huidexpert van Cleyo wordt er niet alleen gekeken naar de huid maar ook naar de levensstijl van een persoon. Denk hierbij aan voeding, verzorging en dagelijkse gewoontes. Op basis van deze informatie maken wij een persoonlijk behandelplan. Behandelingen die ingezet kunnen worden bij Acne zijn o.a. fruitzuurpeelings /chemische peelings, uitzuiveren van comedonen, blackheads en whiteheads (mee-eters) en een microneedling behandeling.

Door een fruitzuurpeeling in te zetten, wordt het bovenste laagje van de huid verwijderd en werkt deze anti-bacterieel en ontstekingsremmend. De bovenste laag van de huid wordt hierdoor vernieuwd. We hebben diverse soorten fruitzuurpeelings van Cleyo Beauty Products en bij elke client wordt er gekeken naar de huidstructuur en de ontstekingen. Dit omdat elk persoon uniek is en geen enkele soort van Acne hetzelfde is.

Wat ik je absoluut wil aanraden is, gebruik niet zomaar een product uit de drogisterij als Clearasil, tandpasta of mondwater en al helemaal geen yoghurt of zelfs karnemelk. Dit tast de PH-waarde van jouw huid aan en zal je huid overactief maken of uitdrogen waardoor er andere huidproblemen kunnen ontstaan.

Door de juiste behandeltechnieken toe te passen en passende producten zul je afrekenen met Acne waardoor jij of jouw puber zelfverzekerd door het leven kan gaan.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?