Aantasting van Acne, wat doet het met je

Wat doet Acne met je en moet je er écht mee leren leven?

Acne Vulgaris ofwel de meest bekende vorm van puistjes kan voorkomen bij alle leeftijden.

Acne op een jongere leeftijd gaat gepaard met het man of vrouw worden, de verandering van ons lichaam. Een groot deel van de tieners heeft last van de bekende ‘jeugdpuistjes’. Helaas zorgt dit er bij velen voor dat ze zich minder zelfverzekerd gaan voelen of erger, hierdoor gepest worden. 

Hoewel tieners vaak jeugdpuistjes krijgen door de pubertijd die zorgt voor een vergrote talgproductie, kunnen volwassenen onzuiverheden krijgen door tal van verschillende oorzaken die variëren van intrinsieke factoren (stress, genetische aanleg, hormonen, hormoonverstoringen, immuunsysteem, microbioom) tot extrinsieke factoren (levensstijl, cosmetica gebruik, omgevingsfactoren).

Zowel mensen op jonge als oudere leeftijd geven aan gepest geweest te zijn vanwege hun Acne probleem.

Zo gaf 1/4 aan dat ze regelmatig gepest werden op hun school of werk.

Meer dan 40% vertelde last te hebben van angst en stress door zijn of haar aandoening. Bijna 20% slaapt er slecht door. Een kwart heeft niemand om op terug te vallen voor steun of hulp.

Hierbij willen wij van Cleyo heel graag de verduidelijking maken dat wij pestgedrag helemaal niet goedkeuren. Eveneens zien wij het als onze plicht om zowel jouw huidprobleem aan te pakken en jouw zelfvertrouwen weer een nieuw leven te geven. We coachen je, zowel fysiek als mentaal, en zorgen voor een mooie toekomst. 

Door onze expertise en bijzondere aanpak kunnen wij jou van jouw Acne probleem afhelpen. Gedaan met losse crèmes, we gaan samen op zoek naar de kern en pakken die aan! 

door Joyce Denoyette

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?