Waarom met rosacea kiezen voor Cleyo?

Rosacea is een hardnekkige huidaandoening die toch een groot deel van de mensen treft. Hiervoor bestaan tal van crèmes en hulpmiddelen die een goede werking hebben maar na een bepaalde tijd zijn resultaat verliezen.

Waarom lukt het dan wel op de Cleyo-manier?

De kennis van de Cleyo Leader Skin Experts is zeer uitgebreid. Zoals bij andere huidaandoeningen zijn er steeds meerdere vormen van Rosacea. Dit kan gaan van Vasculaire Rosacea, Papulopustuleuze Rosacea, Rhinoplyma / Phymateuze Rosacea tot Rosacea van de ogen. Iedere vorm dient daardoor anders behandeld te worden. Elke huid is uniek dus ook elke huidaandoening.

Cleyo gaat jouw probleem, jouw manier van leven en jouw huid analyseren.
Rosacea vlekken zien er niet iedere dag dezelfde uit. Dit heeft vaak met externe factoren te maken: de douche, het weer, kruidig eten of na een zware avond doortrekken. Door het persoonlijke traject en de nauwlettende opvolging zijn wij in staat om voor jou de oplossing de bieden.

Op basis van de analyse kunnen we een goed behandelplan opmaken. Dit kan gaan van een goede huidverzorging tot kleine aanpassingen in de levensstijl. Het is belangrijk dat we voor jou een comfortabele levensstijl creëren. Hoe we nu leven, kan binnen een paar jaar anders zijn.

De combinatie van zowel de onze als jouw toewijding zorgen voor een fantastisch resultaat!

Producten

Rosacea is de expertise vanuit Cleyo, waardoor we alles voor u op maat gaan behandelen. Echter alleen dan kunnen we de huidverbeteringsgarantie geven en de Rosacea goed behandelen.

Hierbij behoren natuurlijk ook de verzorgingsproducten.

Voor een gevoelige huid met rode opvlakkeringen wordt onze Redness & Calming lijn aangeraden. Deze lijn is zowel te gebruiken voor mannen als vrouwen.

In de producten zitten geen parabenen of gluten, daarbij zijn ze nog eens volledig BIO en Vegan.

Naast de kalmerende producten wordt bijpassende medicatie aangeraden die de eventuele opstoten kunnen tegengaan. Hierbij bekijken wij, als huidexpert, wat voor jou het beste past.

Klantenfeedback

“De roodheden steken soms nog wel eens de kop op maar over het algemeen is mijn huid wel meer gekalmeerd en over de producten ben ik sowieso content!
Geen uitslag erdoor, mijn huid voelt lekker zacht en ook voorlopig geen droge plekjes.
En wat ik ook zo goed vind is het persoonlijke traject. ‘Het is allemaal veel persoonlijker en op maat van de persoon en niet zo standaard wat voor iedereen zou moeten ‘helpen’.”

– Felicia: 4/12 behandelingen

door Joyce Denoyette – Cleyo Skin Experts Oudenaarde

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?