Hoe zelfverzekerd zijn door behandelingen tegen rosacea

Hoe gelukkig je wordt als je Rosasea onder controle is, alleen iemand die deze huidaandoeningen heeft kan dit beamen. 

Ik heb met regelmaat klanten die last hebben van Rosasea in milde vorm en heftige vorm en beide geven aan zich onzeker te voelen en dan het ongemak wat je ervan hebt. 

In mijn praktijk heb ik nu klanten die nu hun Rosasea onder controle hebben en hiermee ook weten mee om te gaan, het belang is niet alleen de behandelingen maar ook voeding en leefwijze. 

De meeste klanten die bij mij komen hebben vaak geen besef hoe het komt dat ze het ene moment meer last hebben van hun Rosasea dan het andere moment. Door goed met de klant te praten en goed te luisteren kan ik vaak advies geven waar op te letten en wat vooral niet te doen, zoals bijvoorbeeld te pittig eten. Mijn klant weet dan vaak zelf wat de trigger is waardoor de Rosasea erger wordt. Hierdoor wordt mijn klant meer zelfverzekerd en ook weer gelukkiger. 

Ik word ook vaak door hun geappt met foto’s van hun huid die steeds minder rood en onrustig is, dit maakt de klant niet alleen blij maar ook ik word hier zeker blij van. 

Het belangrijkste is dat de klant ook eerlijk is tegen mij, zo heb ik een klant die tussen de behandelingen door haar gezicht ook waxte wat veel irritatie gaf en ontstekingen. Ik zag dit en vroeg of ze het deed, eerst ontkende de klant het, maar na een maand zag de klant dat het waxen van haar gezicht meer klachten gaf dan dat beetje haar op haar gezicht wat niet echt goed zichtbaar was. 

Het is ook belangrijk dat de klant zich gehoord voelt en begrepen, zo kan je een vertrouwensband creëeren. 

Behandeling van Rosasea duurt lang en de klant moet geduld hebben maar de resultaten spreken voor zich, daar worden klanten erg blij van en van blije klanten word ik ook blij. 

door : Nadia Ben Larbi – Cleyo Skin Experts Rotterdam. 

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?