Rosacea en zelfvertrouwen

Help ik heb Rosacea en nu? Dat is een vraag die wij als huidexperts vaak te horen krijgen. Het enigste dat wij kunnen zeggen is, dat we blij zijn dat je bij ons bent binnengekomen. Rosacea kun je niet zelfstandig onder controle krijgen, hiervoor heb je ook echt hulp nodig van een huidexpert. Sommige cliënten hebben al enorm veel geprobeerd, van crèmes van de drogist tot diverse huisartsbezoeken en worden weggestuurd met metronidazole of soms zelfs met een antibioticakuur. Het is allemaal maar tijdelijk en je zal deze crème of antibioticakuren meerdere malen moeten gebruiken. Rosacea is een chronische huidaandoening, wij als huidexpert hebben de juiste huidverbeterende producten op een natuurlijke basis, waarbij jouw huid zal kalmeren en de roodheid zal verminderen. In combinatie met een persoonlijk behandelplan zul je zien dat je resultaat gaat behalen. Rosacea zal je nooit volledig weg krijgen maar onder controle krijgen kun je het zeker. Rosaea gaat vaak gepaard met couperose, roodheid, pukkels en puistjes en een branderig gevoel.

Rosacea kan veel onzekerheid met zich meebrengen. Door je onzekerheid zul je minder presteren op onder andere je werk, maar ook in je privéleven. Je zal merken dat je niet zomaar even naar buiten loopt als vrouw zijnde, je wilt het vaak bedekken met een laag foundation, met het idee de buitenwereld mag dit niet zien. Je zelfbeeld is laag en je hebt het idee dat iedereen naar je kijkt als je het niet bedekt. Als je terugkijkt naar foto’s zie jij alleen maar jouw gezicht er uit springen omdat je her en der nog roodheid terug ziet, ook met foundation op, en dan hebben we het nog niet eens over de ontstekingen die naar boven komen. Die ene ontsteking lijkt net weg te zijn en de volgende komt alweer naar boven. Dat is natuurlijk enorm frustrerend. Mannen kunnen ook te maken krijgen met Rosacea, voor mannen is het nog moeilijker om Rosacea te verbergen. Mannen gebruiken over het algemeen geen foundation. Mannen kampen ook met onzekerheid over hun uiterlijk alleen zullen ze daar niet heel snel over praten en nog minder snel een huidinstituut voor binnen lopen. Alleen als ze er op worden gewezen door een persoon uit hun directe omgeving dat hieraan iets te doen is. Of je nou Rosacea hebt of een ander huidprobleem iedereen wilt zelfvertrouwen uitstralen. Doordat je meer zelfvertrouwen ervaart zult je meer charisma hebben, waardoor je positiever in het leven komt te staan.

Onzekerheid doet veel met een mens, je kunt er bijv. slecht door slapen of je kunt er zelfs depressief van worden. Onzekerheid kost je heel veel energie, je bent snel geïrriteerd en gefrustreerd, daar wordt je absoluut geen leuker persoon van. Vraag jezelf dan af, wat zal het met mij als persoon doen als ik de Rosacea met 80% kan verminderen en het onder controle kan krijgen?

Wij als huidexpert kunnen je garanderen dat dit je veel meer rust zal brengen, je hebt meer energie, je staat positiever in het leven en je zelfvertrouwen groeit. Je zal niet alleen in je privé- leven meer zelfvertrouwen krijgen maar ook in je zakelijke leven als in je werk. Misschien lukte het jou niet om die ene klant binnen te krijgen voor jouw werkgever, maar doordat jij meer charisma en zelfvertrouwen uitstraalt zal het je waarschijnlijk nu wel lukken en ervaar je meer plezier in je werk. Als jouw prestaties beter zijn in je werk zul je ook in jouw privéleven beter presteren. Iedereen wil tenslotte graag zelfverzekerd in het leven staan, ik heb nog nooit iemand horen zeggen, dat hij of zij gelukkig is met onzekerheid.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?