Mandy

Huidverbetering is jouw toekomst

 

Mijn naam is Mandy Havenaar zelf ook woonachtig in Den Haag. Uitgeroepen tot een van de beste huid experts binnen Cleyo Skin Experts. Huidverbetering staat voor mij centraal. Zo zorg ik ervoor dat je huid binnen een zeer korte termijn weer gaat stralen en je hierdoor meer charisma ervaart.

Jij als persoon weet als geen ander hoe je uiterlijk centraal staat. Doordat je een prachtige huid hebt op een geheel natuurlijke wijze straal je geluk uit. Ik ben dan ook van mening wat je uitstraalt krijg je terug.

Mandy Hevenaar Cleyo Skin Experts Den Haag

RESULTAAT

Als je daadwerkelijk echt tastbaar en voelbaar resultaat wilt hebben op je huid, kan dit geen slagingskans hebben als je er niet volledig voor gaat. We zijn een team, onze skin experts zijn gefocust tijdens de behandeling. En jij draagt zorg voor het gebruik van de producten thuis.

FOCUS

Als je ouder wordt, gaat je huid er niet jonger uitzien. Vanaf je 35e levensjaar krijg je te maken met de afbraak elastine en collageen. Het gevolg hiervan is huidveroudering en een verslapte huid. Doormiddel van het op maat gemaakte behandelplan creëren we samen een prachtig resultaat.

The Best Expert Den Haag

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?