Huidverbetering, stralende huid in de toekomst!

Huidverbetering van Cleyo Skin Experts

Bij ons in het huidinstituut willen we de mooiste en beste resultaten creĆ«ren voor iedereen op het gebied van huidverbetering.  Ben jij benieuwd wat wij voor jouw huid kunnen betekenen, en welke resultaten we kunnen behalen? Ik leg alles uit wat wij er aan doen, om juist dat geweldige resultaat te behalen en jij weer stralend de dag tegemoet kunt. 

Op al onze behandelingen en producten hebben wij een huidverbeteringsgarantie. Dit wil zeggen dat wij met onze behandelingen en producten de garantie kunnen geven, dat jij geholpen zal worden en zichtbaar en voelbaar resultaat hebt met jouw huid. Kortom, een echte huidverbetering dus.  En dat zonder teveel inspanning, maar met de juiste ontspanning.

Hier in het huidinstituut van Cleyo werken wij met de luxe, innovatieve en de nieuwste high end apparatuur die er te vinden is op de markt rondom huidverbetering. Enkele voorbeelden hiervan zijn: XO Cell Plasma & Microdermabrasie, lichttherapie en nog veel meer. Met deze apparatuur kunnen wij dat gebied waar jij huidverbetering wilt zien,  exclusief en geheel secuur behandelen en daarmee resultaten extreem goed bereiken die direct zichtbaar en tastbaar zijn.

Heb jij last van acne, dan kun je zeker bij ons terecht.  Lisa bijvoorbeeld, ze had last van acne en wou hier graag iets aan veranderen. Toen kwam ze met ons in contact en kwam langs voor een gesprek met mevrouw Henraat. Mevrouw Henraat heeft voor Lisa een behandelplan opgesteld, nadat ze een professionele huidscan heeft ondergaan, gaat hiermee mevrouw Henraat aan de slag en kan ze tot elke vierkante millimeter van de huid nauwkeurig uitmeten. Na dit uitgemeten en besproken te hebben gaan we aan de slag met de behandelingen. In deze behandelingen werken we met apparatuur en intensieve producten gericht op acne , vervolgens kreeg ze ook producten mee naar huis om thuis aan de slag te gaan. Door het behandelplan van mevrouw Henraat zag en voelde Lisa  al direct verschil. Lisa, durfde na 2 behandelingen al zonder make up de straat op, terwijl ze dit al 4 jaar niet meer heeft gedaan uit schaamte. Ondertussen is Lisa enorm zelfverzekerd geworden en doet ze zelfs modellenwerk.

Heb jij in je gezicht lelijke pigmentvlekken en wil je daar een eind aanmaken. Anne had last van pigmentatie vlekken in haar gezicht. Ze vond dit erg storend, en was hier enorm verdrietig door. Ze voelde zich lelijk, maar was ook zeker bang dat dit in de toekomst een vorm van melanoom (huidkanker) zou kunnen veroorzaken. Toen ze hoorde van Cleyo, had ze direct contact opgenomen met mevrouw Henraat.  Zo heeft Anne ook een huidscan ondergaan, waaruit snel bleek dat de pigmentvlekken snel en goed te behandelen waren.  Door ook voor de pigmentvlekken konden ze een uniek behandelplan voor Anne op stellen. Zo ging ze snel van start gaan om deze nare vlekken aan te pakken en hier zo snel mogelijk afscheid van te nemen.  Hiervoor werken we met zelfontwikkelde bio en chemische peelings. Dat is de uitkomst om snel te kunnen handelen. Na enkele behandelingen en veel huid en celvernieuwingen waren  bij Anne haar pigmentatie vlekken verdwenen. Zo hebben we na alle behandelingen nog voor de zekerheid een huid scan gemaakt om te bekijken of ze nog zichtbaar waren in de diepere huidlagen… maar alles was verdwenen, exact wat Lisa wilde. Trots en blij dat ze was dat ze deze welverdiende beslissing had genomen.

Wij willen de mooiste, zichtbare en voelbare resultaten behalen bij iedereen. Tijdens een intake gesprek luisteren wij aandachtig naar jouw verhaal, zodat we een persoonlijk behandelplan kunnen opstellen naar jouw wensen.

Ben jij benieuwd of wij voor jouw huid kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?