Cleyo Beauty Products voor jou als huidspecialist of schoonheidsspecialist!

Cleyo Beauty Products in jouw beauty of schoonheidssalon

Ben je op zoek naar een hoogwaardig, betaalbaar en betrouwbaar cosmetica merk, waarbij je uitzonderlijke resultaten creëert ? Wil je proffessionele ondersteuning, persoonlijke begeleiding, marketing en verkooptraining, maar ook nog eens regelmatig deelnemen aan interessante huid trainingen?

Stap dan aan boord bij Cleyo de parel van de oceaan. Wij zijn de leverancier van het exclusieve huid verbeterende merk Cleyo Beauty Products. Dit kan gebruikt worden door spa’s, schoonheidssalons en huidinstituten die zich met schoonheid bezig houden.

Cleyo beauty products organiseert product- en praktijktrainingen voor al haar verkooppunten die plaatsvinden in de compleet uitgeruste trainingsruimte op het hoofdkantoor in Oosterhout of op locatie.

Verkooppunten worden persoonlijk begeleid door één van de salesmanagers / skin experts van Cleyo beauty products zodat er uitstekend ingespeeld kan worden op de behoeftes van de schoonheidsspecialist. Op deze manier beschikt de schoonheidsspecialist ook altijd over een deskundig klankbord voor vragen of adviezen.

Cleyo beauty products is gespecialiseerd in extreme huidverbetering. De lijn is uitgebracht voor behandeling van o.a. oneffenheden, pigmentvlekken, huidverjonging, rocasea en littekens met als resultaat een stralende, gladdere en verfijnde huid. 

Er wordt intensief contact onderhouden met de Nederlandse pers. Met regelmaat adverteert cleyo beauty products in diverse magazines, vakbladen en worden nieuwe productlanceringen aangekondigd.

Waarom zou je kiezen voor cleyo beauty products: wij verzorgen exclusieve instituutprogramma’s, die ontwikkeld zijn in high tech laboratoria, ook zijn deze gebaseerd op innovatieve werkstoffen met als doel om de gezondheid en uitstraling van de huid actief te verbeteren.

Met een deskundig team en een uitgebreid trainingsprogramma bieden wij u en uw klanten de mogelijkheid het beste resultaat te behalen. Zo behouden we onze lijnen kort. Dat je direct in contact komt met een van onze medewerkers.  Ook zijn wij extreem gedreven om met de juiste huidspecialisten te werken. Die door ons trainingsprogramma op het hoogste opleidingsniveau gegroeid zijn. Stap jij met ons mee naar next level business…?

Een waardevolle aanwinst voor iedere salon, sauna of spa. 

By: Huidspecialist L. Henraat