Rosacea peeling

Natuurlijk proces van celvernieuwing

De peeling

In Fresh Peel is een unieke biologische peeling op basis van natuurlijke en vegan fruitzuren. Cleyo Beauty Products heeft deze peeling speciaal ontwikkeld voor de huid met extreem veel roodheid, Couperose, Rosacea en met een snelle allergische reactie. Deze zeer hoogwaardige werkzame ingrediënten dringen diep door in de huid. Voordat we de fresh peeling tegen Rosacea gaan aanbrengen, reinigen we het gelaat met de producten van Cleyo Beauty Products en worden onzuiverheden verwijderd.

De fruitzuren zorgen voor een natuurlijke vorm van celvernieuwing zonder de huid een schade toe te brengen. Ze werken van binnen naar buiten en duwen als het ware op deze manier de oude huidcellen naar boven. Hierdoor kan het zijn dat je na een aantal dagen even last krijgen van een lichte afschilfering slechts 1 procent van de bevolking ondervindt dit met de Rosacea Fresh Peel. Het resultaat daarna? Een stralende huid, met een instant glow. 

Wat gebeurd er met de huid?

Afhankelijk van het huidtype, de structuur en de zuurgraad welke de huid aan kan, laten we de peeling 5 tot 10 minuten inwerken. Hierbij kun je een lichte tinteling voelen. Na de peeling kalmeren we de huid met het kalmerende masker en zorgen we voor extra zuurstof opname in de huid. Hierna volgt een dagverzorging en uiterst belangrijk de zonbescherming. De Cleyo fresh peel, de productie van Collageen en Elastine. Ook normaliseert het de immuniteit en alle functies van de huid. Zo leidt het ertoe dat de huid gladder, frisser, elastischer wordt en een satijnachtige zachtheid en uitstraling krijgt. Hierdoor is je huid na een behandeling voelbaar en zichtbaar sterk verbetert. De Cleyo Fresh Peel is geschikt voor alle huidtypen. Zo zetten we de Rosacea peeling niet alleen bij vrouwen, maar wordt deze behandeling ook veel voor mannen ingezet. Weinig peelings zijn geschikt voor een donkere huid. In tegenstelling tot de Fresh Peeling, deze is zeer geschikt voor de donkere huid.

2
1

In de zon

In tegenstelling tot veel andere peelings welke niet altijd in de zomermaanden gezet mogen worden mag de Fresh Peeling het gehele jaar door gezet worden, dus ook in de zomermaanden. Probeer echter wel zon en zonnebank de eerstvolgende 14 dagen na de peeling te vermijden. Je huid is na de peeling bezig zichzelf te vernieuwen en als je hiermee in de zon gaat, heb je een verhoogde kans op verbranding. Ook is jouw huid gevoeliger voor hyperpigmentatie. Om hyperpigmentatie te voorkomen is het bovendien heel belangrijk om dagelijks Timeless Daycream of de Ragnar te gebruiken, hierin zit ook direct de zonbescherming in. Meer informatie, of ben je benieuwd of deze behandeling voor jouw huid geschikt is, vraag het aan een van onze Skin Experts.

Waarvoor is het effectief?

 • Alle vormen van Acne, Vette huid en grove poriën
 • Rosacea
 • Acne littekens en gewone littekens
 • Verouderde huid
 •  Sproeten
 •  Fijne lijntjes
 • Vermoeide huid
 • Verwaarloosde huid
 • Littekens op het lichaam
 • Onzuiverheden op het lichaam
 • Sinaasappelhuid
Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?