Microdermabrasie

Microdermabrasie is een moderne methode om allerlei verschillende huidproblemen direct aan te pakken.

Wat doet Microdermabrasie?

Diamond Microdermabrasie is een unieke techniek om de conditie van je huid pijnloos en zonder allergische reacties uitzonderlijk zichtbaar te verbeteren. De Diamond Microdermabrasie behandeling verwijdert dode huidcellen en stimuleert de onderliggende huidlagen tot een betere doorbloeding en aanmaak van collageen waardoor de huid zichzelf vernieuwt en egaliseert en het verouderingsproces aanzienlijk wordt vertraagd.

De Diamond Microdermabrasie kan ingezet worden als een peeling bij een vermoeide, matte, vlekkerige of verouderde huid alsmede bij oppervlakkige rimpelvorming, verstopte poriën, pigmentvlekken en zonlicht beschadigingen. Op het Diamond Microdermabrasie apparaat staan diverse standen waarbij je zelf de intensiviteit kan instellen naar een hogere stand. Op een hoge stand is de Microdermabrasie uitermate geschikt om kleine maar ook heftige littekens te behandelen. Acne littekens kunnen naar een aantal behandelingen al tot 80% verbeteren!

Cellen

Bij deze peeling worden er met behulp van een apparaat microkristallen tegen de huid aan geblazen en onmiddellijk weer weggezogen. Op die manier wordt het bovenste laagje van de huid “weggeschaafd.”

Doordat Microdermabrasie wordt toegepast op de huid stimuleert het deze om sneller nieuwe cellen aan te maken. Zo brengt de schoonheidsspecialiste of huidspecialist van Cleyo na de behandeling ook een kalmerend masker, een serum aan en hierover een belangrijke en hoogwaardige dagcreme met een goede bescherming voor overdag. Je huid is tenslotte afgeschaafd en veel kwetsbaarder voor invloeden van buitenaf.

1[1]
2[1]
Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?