IK VOELDE ME ECHT LELIJK! (Tanja wilt niet herkenbaar op foto)

Hai, Ik ben Tanja Pellegrom. Ik was/voelde me lelijk! Zwaar onzeker en schaamte voor mijn uiterlijk. Probeerde me weg te cijferen… het beïnvloedde mijn gehele leven. Ik heb vele dingen geprobeerd zoals:

– verschillende producten tegen Acne

– Zalfjes van de huisarts

– Zalf en medicatie van dermatoloog

– Ro-accutane ( zelf ook mee gestopt)

Vanuit mijn verleden loop ik al jaren met enorm veel stress rond wat mijn uiterlijk steeds lelijker maakte. Op mijn 9e levensjaar ben ik mijn moeder kwijtgeraakt, overleden door haar alcoholverslaving. Ik voelde me hier al die jaren tot een paar weken geleden enorm verantwoordelijk voor. Alles stopte ik weg en probeerde het te vermijden maar de angst en de verantwoordelijkheid voor haar dood achtervolgde me elke dag met meer stress, letterlijk was ik een wandelende tijdbom, op basis van stress, emotie en angst.

Vanaf de pubertijd is het echt misgegaan met mijn huid, mijn emotie en stress waren de baas van mijn eigen huid. Ik stond als persoon machteloos, voelde me niet persoon waardig meer maar enorm lelijk en angstig. Niet iemand die naar buiten stapte om om hulp te vragen.

Zorgzaam altijd voor anderen, zodat ik niet over mezelf na hoefde te denken, zo liep ik dagen, maanden en jaren met een masker op, omdat ik diep van binnen werd leeggevreten. Ik heb hier nooit met iemand over kunnen praten, heb geen contact meer met familie, of dierbaren om me heen. In die tijd was helaas niemand er voor me, ik stond er letterlijk alleen voor.

Na mijn eerste stap gezet te hebben naar de huisarts, werden 3 verschillende medicaties voorgeschreven, uiteindelijk kon hij niets met me en stuurde me door naar een dermatoloog. Dit bezoek heeft ongeveer 5 minuten geduurd en zijn conclusie was overmatige talgproductie, punt daar moest ik het mee doen…ik heb 2x een verschillende zalf gekregen en een lotion, wat helaas niet hielp. Toen gaf hij aan, er is nog 1 oplossing Ro-accutane als dat niet werkt moet je ermee leren leven.

Toen nam ik de stap naar Cleyo te gaan. Daar is er echt gekeken wie ik als persoon was, waar ik vandaan kwam, hoe mijn patroon liep, allergische reactie’s, mijn huidstructuur, eigenlijk alles werd onder de loep genomen. Ik belande na een gesprek in de huidscan waarbij ze alle huidlagen konden zien. Zo konden ze exact mij vertellen wat, waar en hoe het probleem was, en hoe Cleyo samen met mij het probleem kon oplossen.

Hoorde ik het goed….mijn probleem kon oplossen? Dat is exact wat er gezegd werd. Met een lichte twijfel besloot ik in te stappen en er samen aan te gaan werken. Ik heb het behandeltraject als extreem kundig ervaren. Alles werd stap voor stap doorlopen, er werd ruimte gemaakt om vragen te stellen, of om even op adem te komen als het mij teveel zou worden.

De korte lijnen, de extra service die ze bieden waren boven verwachting, de gesprekken, de telefoontjes, berichten en e-mails gaven mij een speciaal gevoel dat ik er als persoon toe doe en dat Leentje, Rowin en hun team er alles aan doen om tot het uiterste te gaan, met als belangrijkste punt, resultaat.

Ik ben super blij en gelukkig met het resultaat, na de eerste behandeling zag ik al zoveel verschil, in een korte periode ben ik een compleet ander mens geworden met een ander gezicht, niet alleen om te zien, maar ook van binnen heeft het me veranderd. Ik ben jullie eeuwig dankbaar voor jullie samenwerking.

Groetjes, Tanja

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?