NOOIT BEWUST GEWEEST WAT DE ZON VOOR IMPACT OP MIJN HUID EN MIJN PERSOONLIJKE LEVEN KON HEBBEN!

HI, Ik ben Roxanne Bohnen uit Oosterhout. Ik onderschatte wat de zon met mijn huid en met mijn leven kon doen. Net als ik zijn er velen…

Ik ben maar ‘even’ onbeschermt de zon in gegaan, achteraf bleek ik zwanger te zijn. Hierna stortte ik persoonlijk in. Mijn gelaat stond vol donkere vlekken. Mijn uiterlijk was en is enorm belangrijk voor me. Iedereen die je tegenkomt kijkt je als eerste aan…De spiegel werd mijn vijand… elke keer als ik in de spiegel keek voelde ik me verdrietig, waarom ik die ene persoon was die dit kreeg….

Ben bij de huisarts geweest, daar kreeg ik crème mee, waardoor mijn probleem alleen maar erger werd. Ik kon niet eens meer praten zo zeer deed het. Hierna volgde gesprekken bij de Dermatoloog, die me ook weer crème voorschreef welke helaas niet de resultaten gaf die ik voor ogen hield.

Via een vriendin van me kwam ik in aanraking met CLEYO Skin Experts, en kwam in gesprek met de huidspecialist mw. Henraat. Een Huidinstituut in Oosterhout die mij een huidverbeteringsgarantie durfde te geven…daar wilde ik het fijne van weten. Na een enorm vertrouwd en professioneel gesprek ben ik van start gegaan met het introductie programma.

Ik kreeg producten mee voor thuis en moest op het instituut komen voor de behandelingen. Ze gingen daar echt mijn huid behandelen, iets totaal anders dan voorheen… dit ging geheel gericht op resultaat en gefocust om de oorzaak van het probleem op te lossen.

Na mijn 2e behandeling maakte we nogmaals foto’s, en het resultaat…..ik was in tranen, dit was meer dan ik had durven hopen. Alle hoop die ik in de jaren was verloren….heb ik nu weer terug! En ik ga door!! 

Cleyo kan ik aan iedereen aanraden, of je nu een huidprobleem hebt of met vragen rondloopt, ze maken je daar op een vertrouwde en begrepen manier wegwijs. Het voelde daar echt als een Koninklijke behandeling.

Voel jij je onbegrepen, of zit je met vragen waar je geen antwoord op krijgt, CLEYO Skin Experts neemt graag de tijd voor je! vraag nu een vrijblijvend consult aan via contact@cleyo.eu 

cleyo skin experts voor en na
Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?