IK ZIE MEZELF WEER ALS EEN GELUKKIG MENS!

Hi,
Ik ben Diana Verschuren uit Raamsdonk. Ik sukkelde met veel dingen in mijn hoofd, mijn gezondheid en mijn huid. Mijn huid is snel geïrriteerd, niet egaal en ook nog eens sterk verouderd. Mijn omgeving zegt, dat valt toch wel mee, maar als ik naar mezelf kijk zie ik rimpels en alles behalve een egale huid.

Ik ben gestart met het programma van CLEYO, om mijn huid te verbeteren, maar dan ook echt te verbeteren, hier heb ik me voor de volle 100% voor ingezet. Het zat gelijk in mijn systeem mijn planning was aangepast en heb er eigenlijk geen moeite voor hoeven doen, het ging namelijk allemaal vanzelf… als ik niet gedaan had wat nodig was, merkte ik het direct… en pakte ik terug om te doen wat ik moest doen. Overwinnen van een gevoel dat om uitstel vraagt is intensief en niet gemakkelijk, maar het ging me steeds gemakkelijker af.

Het resultaat kwam al snel, dit had ik niet durven denken dat het zo’n impact zou hebben op mijn gehele leven. Mijn huid ziet er veel verzorgder uit en als ik naar mezelf kijk zie ik geen verouderde uitstraling meer, ik zie mezelf, een gelukkig mens! die over straat loopt en denkt, ja ik mag er wezen…Ik kan dit zeker iedereen die in dezelfde situatie zit en zich zo voelt aanraden.

Leentje enorm bedankt wat je met mijn leven hebt gedaan.

Groetjes Diana

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?