NA ALLES AL GEPROBEERD TE HEBBEN, WAS IK BANG DAT MIJN PIGMENTVLEKKEN MIJ ‘ DE BAAS’ WERDEN….

Hi, 
Ik ben Angelina de Jong, voor velen een bekend gezicht. Ik draag bij in de medische wereld als Apothekersassistente in Oosterhout.
Voordat ik met CLEYO in aanraking kwam heb ik letterlijk alles geprobeerd wat er op de markt is van creams, lotions, vloeistoffen en noem maar op…buiten dit heb ik meerdere behandelingen ondergaan zonder enig resultaat. Zelf kom ik uit de medische wereld, maar van het concept van CLEYO had ik nooit eerder gehoord…Uniek als je het mij vraagt.

Leentje Henraat, de Master in haar vak, keek me heel goed aan en zei heel simpel, Ik heb van je 2 dingen nodig, dat is de wilskracht om dit echt op te lossen, en dat je instapt in het persoonlijk behandelplan van ons. Dan krijg jij mijn 100% commitment dat we gaan regelen dat jij je pigment de baas wordt…Met twijfel maar ik wilde er absoluut voor gaan. Stel je voor wat zouden pigmentvlekken allemaal kunnen worden als ze er langer zitten, kan ik dan nog wel de zon in, er ging van alles door mijn hoofd….als dit….als dat…

Dat was een lastige beslissing, maar absoluut de juiste, na de eerste behandeling die ik onderging voelde ik dat mijn huid een boost kreeg, maar op de een of andere manier, leefde er iets op…wat of waar kon ik niet de vinger op leggen… De dag erna zag ik direct resultaat en zag ik dat de donkere kleur en diepte al lichter werden…op naar de volgende behandelingen! Nu nadat het traject is afgelopen, ben ik CLEYO ongelofelijk dankbaar voor wat ze met mij hebben gedaan… Ik durf dan ook hardop te zeggen dat niemand anders meer aan mijn huid mag zitten alleen de medewerkers van CLEYO.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?