Galvanic

Een exclusieve behandeling bij ons in de huidinstituten is de Galvanic Facial behandeling, deze is afkomstig uit Amerika. Een innovatieve en exclusieve huidverbeterende behandeling met een Galvanic toestel dat werkt met galvanische stroom in combinatie met hoogwaardige en resultaatgerichte gels.

De behandeling

De Cleyo Galvanic facial werkt met behulp van positieve en negatieve zwakstroom. Het apparaat past zich automatisch aan aan de behoeften van de huid. Het werkt in combinatie met positieve en negatieve geladen werkzame stoffen in speciale vitamine cocktails waardoor de stoffen 8x sneller worden opgenomen dan het normale serum. Deze stoffen worden door middel van de galvanische stroom (pijnloos!) diep in de huidlagen gebracht.

Uit onderzoek is gebleken dat galvanische behandelingen de afgifte van werkzame stoffen tot 24 uur bevorderen. Zo blijft het behandelde gebied nog 24 uur doorwerken tot verbetering. De actieve stoffen worden meer dan 70% beter opgenomen door een huid die is behandeld met de Galvanic. Om optimaal van deze voordelen te kunnen profiteren en voor een resultaat op lange termijn adviseren wij u een aanvraag te doen voor het persoonlijk behandelplan, of deze behandeling in kuurvorm (6x in 6 weken) voort te zetten.

Meer weten of deze behandeling ook voor uw geschikt is? Dan kunt u contact opnemen met een van onze Skin Experts.

De effecten

De effecten van deze behandeling zijn onmiddellijk tastbaar en zichtbaar direct na de eerste behandeling, maar de grootste effecten vinden plaats op de lange duur! Hiervoor hebben we bij Cleyo de persoonlijke behandelingen. Zo meten we exact huid welke sterktes en welke hoeveelheid werkstoffen uw huid als behoefte heeft, om zo een uitzonderlijk mooi resultaat te kunnen garanderen.

  • De cellulaire energie wordt gestimuleerd
  • De huidstructuur verbetert, de huid wordt steviger
  • Het gelaat wordt gelift, wallen onder de ogen verminderen
  • De spierspanning wordt gestimuleerd waardoor mimische rimpels verzachten
  • De doorbloeding wordt bevorderd, de huid krijgt een frisse, mooie stralende teint
  • De afvoer van lymfe wordt gestimuleerd, vochtophopingen verminderen zichtbaar.
  • Uitzonderlijke snelle en mooie resultaten bij regelmatige behandeling van puistjes en Acne door de dieptereiniging en de boost aan celvernieuwing.
  • Poriën verkleinen waardoor deze minder zichtbaar zijn.
  • Pigmentvlekjes zullen zichtbaar afnemen.

 

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?