Stylen

Wil jij mooi gestylde wenkbrauwen zonder hier iedere ochtend eerder hiervoor uit je bed te komen? Cleyo Skin Experts maken voor jou het juiste model, laat je wenkbrauwen stylen met je favoriete techniek en laat ze verven.

wenkbrauwen stylen cleyo skin experts 3
harsen cleyo skin experts

Harsen

Harsen is het verwijderen van ongewenste haargroei op zowel je lichaam of je gezicht. Cleyo Skin Experts gebruikt hiervoor hars die wij verwarmen. De warme, vloeibare hars wordt op je huid aangebracht en stolt direct. Waardoor we de behandeling snel kunnen uitvoeren.

Verven

Door je wenkbrauwen te laten verven kunnen we de kleur en (optische) volheid van jouw wenkbrauwen op een semi-permanente manier veranderen. Het is een snelle manier om je wenkbrauwen een dikkere, natuurlijk uitziende uitstraling te geven. Cleyo Skin Experts maakt van jou de natuurlijke godin van de schoonheid.

epileren cleyo skin experts 2

BEAUTY TO BE

Ben je niet tevreden over de vorm van je wenkbrauwen,  of overtollige haargroei? En weet je niet hoe jij dit zou kunnen veranderen? Laat ze dan bij Cleyo Skin Experts het perfecte model creëren of je zorgeloos ontharen doormiddel van de snelle technieken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met ons op.

wenkbrauwen stylen cleyo skin experts 1
wenkbrauwen stylen cleyo skin experts 3
massage ontspanning cleyo skin experts winschoten
waxing benen cleyo schoonheidssalon

Cleyo Skin Experts
Winschoten

 

 

Linda van der Holt

Industrieweg 27

9672 AP Winschoten

 

winschoten@cleyo.eu

+31 6 – 83 53 73 05

linda van der holt cleyo skin experts Winschoten
Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?