Waarom kiest Cleyo voor biologisch producten en vegan?

Doordat Cleyo steeds weet te innoveren en zich wil blijven onderscheiden in de markt van huidverbetering hebben we ervoor gekozen om onze producten geheel biologisch en vegan te laten ontwikkelen. Hiervoor hebben we veel research, investeringen en development gedaan, om zo Cleyo als marktleider binnen de Beauty branche in Europa op het hoogste niveau neer te zetten.

Vitamines, mineralen

Doordat de producten biologisch en vegan zijn, zijn deze rijk aan vitamines, mineralen en lichaamseigen stoffen. Deze worden sneller door het lichaam herkend als veilig, en hierdoor beter opgenomen. Zo blijven de werkstoffen op hoog niveau de huid verbeteren. Door middel van de juiste vitamines, mineralen en lichaamseigen stoffen in Cleyo Beauty Products hebben we diverse lijnen ontwikkeld voor diverse huidproblemen. Deze kunnen je huid verder boosten naar een mooie gezonde huid met glow.

Pure en natuurlijkere ingrediënten

Veganistische verzorgings- en huidverbeteringsproducten staan veelal gelijk aan meer pure en natuurlijkere ingrediënten. Door het aantal chemische ingrediënten te minderen of zelfs volledig te elimineren, houd je je huid van buiten zo gezond. De kans op allergische reacties is vrijwel nihil door de natuurlijke ingrediënten. Zo hebben wij voor elke huid het juiste product. Buiten dat we het biologische enorm belangrijk vinden, hebben we op een aantal werkstoffen in onze producten een bijzonder patent, waardoor deze nergens anders te verkrijgen zijn.

Onze visie op biologisch & vegan

Leentje Henraat (oprichter Cleyo) stond zelf aan de basis bij de ontwikkeling van de producten en wist exact wat ze wel en niet nodig had om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken. De Cleyo Skin Experts kunnen je o.a. helpen op het gebied van: Acne, Couperose, Rocacea, roodheid, anti huidveroudering, zeer gevoelige huid, eczeem.
De Cleyo producten zijn geschikt voor diverse huidtypes en kunnen de verschillende problemen of aandachtspunten van een huid aanpakken. Ze worden vaak gestart samen met een op maat gemaakte behandeling bij één van onze Cleyo Skin Experts waarna men na het behaalde resultaat vaak besluit om de producten te blijven gebruiken. De soort behandeling wordt persoonlijk met jou afgestemd en volgt na een huidanalyse door de Skin Experts.
Naast dat de Cleyo producten Biologisch & Vegan zijn vinden wij het belangrijk om een eigentijds product te leveren waar wij volledig achter staan, dit houdt in dat onze producten dierproefvrij en parabenenvrij zijn. Om de producten op een natuurlijke basis werken is de kans op een allergische reactie ook bijna nihil. Cleyo is trots om te kunnen zeggen dat wij een 80% Huidverbeteringsgarantiezegel mogen gebruiken door de reeds behaalde resultaten.