Anti aging

Word je vaak ouder geschat dan dat je daadwerkelijk bent? Huidveroudering is een proces dat niet te stoppen is, de grootste boosdoener hierin zijn UV-stralen. Daarentegen zorgt goede verzorging van de huid wel voor een jonger ogende huid. 

Het gelaat laten stralen

Het ouder worden van de huid speelt een belangrijke rol in ons leven. Veel mensen voelen zich namelijk ongelukkig, doordat ze er ouder uitzien dan dat ze daadwerkelijk zijn. Dit gevoel ervaren ze terug in hun persoonlijke en zakelijke leven. Zo komt men op een gegeven moment in een sleur… en dat is alles behalve wat je je huid en jezelf wilt aandoen.

Op het gebied van anti aging wordt vaak een persoonlijk behandelplan aangeraden omdat de situatie per persoon verschillend ligt. Door het persoonlijke behandelplan kunnen we bij Cleyo Skin Experts de huid verjongen, egaliseren en laten stralen. Een mooie gezonde en stralende huid, zodat je weer de persoon wordt die je was en weer de innerlijke drive terug krijgt om te genieten van het leven.

Bovendien heeft Cleyo een eigen productlijn speciaal gericht op huidverjonging en pigmentatie. De Timeless productlijn is de ultieme oplossing voor het verjongen van de huid. 

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?