Aloë Vera gelaatsbehandeling

Aloë Vera is een eeuwenoude plant die al sinds de oudheid wordt gebruikt om huidproblemen te verzorgen en te behandelen. Het sap van deze plant, oorspronkelijk afkomstig uit Arabië, wordt gebruikt, om te hydrateren, ontstekingen te verminderen, desinfecteren, het voeden en verwijderen van Acne en roodheid op de huid.

Waarom Aloë Vera?

Aloë Vera is een eeuwenoude plant die al sinds de oudheid wordt gebruikt om huidproblemen te verzorgen en te behandelen. Het sap van deze plant, oorspronkelijk afkomstig uit Arabië, wordt gebruikt om te hydrateren, ontstekingen te verminderen, desinfecteren, het voeden en verwijderen van Acne en roodheid op de huid. Deze roodheid kan ontstaan door vele factoren, zoals droogheid, externe agressies zoals zon of kou, vervuiling, irritatie door het scheren of onder andere door het gebruik van sommige cosmetica.

Ter verzorging van een huidprobleem zoals Neurodermitis, Eczeem, huiduitslag of Psoriasis heeft een behandeling met Aloë Vera zich al bewezen. Ook helpt het om ontstekingen, verbrandingen, insectenbeten en schaafwonden sneller en beter te genezen door gebruik te maken van de Aloë Vera gelaatsbehandeling.

Waarvoor is Aloë Vera effectief?

Het verschijnen van rode vlekken op de huid kan normaal worden en zijn geïdentificeerd als Rosacea, een vorm dat vooral het gezicht treft, met roodheid van de neus, jukbeenderen, wangen, kin, voorhoofd of oogleden. Deze roodheid gaan gepaard met andere ongemakken, zoals jeuk of verbranding in het gebied.

Bij mensen met een gevoelige huid worden deze roodheden vaak getoond met kleine ontstekingen of irritaties op het huidoppervlak. Aloë Vera is een zeer effectief middel om dit soort vlekken in de Dermis te behandelen, omdat het diep doordringt, kalmerende en ontstekingsremmende eigenschappen heeft. Het reguleert en regenereert. Onder de eigenschappen onderscheidt de Cleyo Aloë Vera zich vanwege de diepe hydratatie, het regelt het talgniveau, het is antiseptisch, antischimmel en ontstekingsremmend, het bevordert het herstel van de huid, de vorming van Collageen en behandelt aandoeningen zoals Psoriasis, Dermatitis of Acne. De Aloë Vera gelaatsbehandeling geeft meestal zichtbare resultaten in ongeveer 48 uur na toepassing.

Behandeling

De behandeling met Aloë Vera is een uiterst biologisch en vegan gebaseerde gelaatsbehandeling om Rosacea te behandelen, met een ontstekingsremmend effect en het verlicht het branden, jeuken en verbranden van het gebied. Doordat onze Skin Experts starten met een diepe reiniging die helpt voorkomen dat puistjes en infecties zich naar de oppervlakte duwen, zal het tevens werken tegen bacteriën, ze worden onderdrukt en nemen de infecties en jeugdpuistjes af. Wil je alvast een Aloë Vera behandeling inplannen in je agenda? Zorg dan dat het gelaat geen make up bevat als je door een van onze Skin Experts de behandeling laat uitvoeren.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?