Vetbevriezen, weg met die lovehendel, weg met vet

Vetbevriezen. Snel en veilig weg met vet, dan moet je vetbevriezenCleyo heeft het meest geavanceerde apparaat voor het bevriezen van vet cellen. Afvallen kan momenteel niet makkelijker dan op deze manier. Kortom vetbevriezen / afvallen  is de ultieme uitkomst voor iedereen. Het is zeker de moeite waard om het uit te proberen.

De Clatuu is exclusief op de Nederlandse markt, deze cryolypolise ( vetbevriezen ) kunt u alleen vinden bij plastisch chirurgen, medisch klinieken en de grotere huidpraktijken. Het is bewezen dat de clatuu 360 werkt! Cleyo levert behandelingen in real 2018 echt weg met vet, vetbevriezen! Not old school. Gewoon puur resultaat, want dat is waar het om draait toch met vet bevriezen. Zo ziet u mooi slank geen overhangende broek randjes meer, maar afvallen slank en mooi.

Het doel van de behandeling is het aanpassen van de vorm van het lichaam, maar in een volledig niet-invasieve manier in vergelijking met liposuctie. Liposuctie is natuurlijk een vrij grote ingreep, met het vetbevriezen heeft u geen operatie, geen na pijn, geen na-delen. Je vet bevriest, en dat wordt door je lichaam afgebroken en afgevoerd.

Vetbevriezen bij cleyo is ideaal voor mensen die last hebben van overtollig vet op gebieden zoals hun love handles, onderbuik, dijen, bh uitstulpingen, rug en bovenarmen. Een van de meest gevraagde lichaamsplaatsen waar mensen vet weg willen hebben zijn de buikzone, bovenbenen en de onderarmen.

Waarom vetbevriezen bij CLEYO?

  • het is een niet invasieve behandeling
  • geeft natuurlijke vormgeving en contouring van het lichaam
  • het is een bewezen technologie
  • Snelle en simpele behandeling
  • Aangepaste handstukken voor diverse lichaamsdelen

De duur van een behandeling duurt ongeveer tussen de 4o minuten en een klein uurtje. Net welke sterkte en welk lichaamsdeel u het vet weg wenst te bevriezen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

By: Huidspecialist L. Henraat