BIANCA DE VRIES

Het aanspreekpunt voor beauty professionals die next level gaan.

Bianca de Vries is onze Beauty Manager. Zo is ze verantwoordelijk voor de salons die met onze producten van Cleyo werken. De salons worden geholpen met trainingen gericht op  productkennis, er worden trainingen gegeven welke omzet verhogend werken en trainingen welke gericht zijn op vaktechnische kennis.

Doordat ze op de werkvloer ook meewerkt in de vele behandelingen, weet ze exact alles van de werking en de werkstoffen van alle producten.

Tevens is Bianca nauw betrokken bij ons franchiseconcept. Het uitrollen van onze franchiseformule behoort tot de taak van Bianca. Alle informatie die een geïnteresseerde salon nodig heeft verkrijgen ze via Bianca zodat de ondernemer de juiste keuze kan maken om zich aan te sluiten tot onze unieke formule.

De salons welke door Bianca bezocht worden bevinden zich vooral in Nederland en België.

Zo heeft ze als Beauty Manager uitermate veel kennis van onze productlijnen en kan de salons daarom altijd van het beste advies voorzien.

Cleyo Beauty Products valt onder de visie van Rowin van Wanrooij welke samenwerkt met Bianca, vanuit ons kantoor in Oosterhout stuurt zij Cleyo beautyproducts aan.