NIEUWSTE TREND: LASH LIFTING OP HET GEBIED VAN WIMPERS

Bij Lash Lift behandeling krijgen je wimpers een permanentje! De wimpers worden in de krul gezet en die krul gaat er niet meer uit: ’het is dus niet meer nodig om je wimper krultang te gebruiken’. 

EEN LIFT?

Een face lift krijgen is één ding, maar wist je dat dit de variant is voor je wimpers? De zogenaamde Lash lift is bedoeld om vermoeide, beetje treurig hangende wimpers, een flinke boost te geven. Het klinkt een beetje overdreven, maar het resultaat blijft maar liefst 6 tot 8 weken zitten!

HOE WORDT LASH LIFTING OMSCHREVEN?

Lash lifts worden omschreven als de makkelijkste en snelste manier om je hele gezicht er frisser en wakkerder uit te laten zien. Een Lash lift is wel ietsje anders dan een permanentje voor je wimpers zoals ik net hierboven omschreef, omdat de wimpers vanaf de wortel gelift worden in plaats van alleen de uiterste eindjes. 

WAT IS LASH LIFTING?

Lash Lifting is een behandeling waarbij de eigen wimpers gekruld worden. Daarnaast worden de wimpers op een speciale manier gelift door gebruik van de siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimper haartjes behandeld worden. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimper soorten, zowel op korte als lange wimpers.

Met deze techniek lijkt het alsof de natuurlijke wimpers langer zijn waardoor je een wijder ogende en sprekendere blik krijgt. De Lash Lift mag eens in de 6 tot 8 weken worden toegepast.

7 VOORDELEN VAN LASH LIFTING:

 • Resultaat is 6 tot 9 weken zichtbaar;
 • Wimper krultang is overbodig geworden na de behandeling;
 • Je hoeft in principe geen mascara meer te gebruiken;
 • Ogen lijken groter;
 • Geeft een natuurlijke uitstraling;
 • Lash Lifting is niet schadelijk voor de wimpers;
 • Je wimpers hebben geen verdere verzorging meer nodig.

IS LASH LIFTING IETS VOOR JOU?

           Lash Lifting is perfect voor mensen:

 • die allergisch zijn voor wimper extensions;
 • die geen of nauwelijks een natuurlijke krul hebben in hun natuurlijke wimpers;
 • die wimper extensions te nep vinden, maar wel een mooie krul willen;
 • die een break willen van, of stoppen, met wimper extensions.

WERKWIJZE:

HOE LANG DUURT DE BEHNDELING LASH LIFTING?

Ten eerste is het belangrijk dat je 45 minuten inplant voor de hele procedure. Het is misschien wel handig om je mentaal voor te bereiden op wat er gaat gebeuren, namelijk dat er straks iemand heel lang verschillende gel en lotions op je wimpers gaat smeren en er flink aan gaat zitten sleutelen.

ZIJN ER BIJWERKINGEN?

Alle producten die gebruikt worden, raken tijdens de procedure nooit de huid aan. Als alles van je ogen af wordt gehaald, kan het zijn dat je ogen even rood worden, maar dit moet binnen een paar minuten verdwenen zijn.

Mag ik van tevoren make up dragen?

Het beste is om voordat je naar Cleyo Skin Experts komt, geen make up op te hebben. Zo kan je specialist gelijk goed van start en is de kans op irritatie van de ogen minimaal.

WAT KUN JE DOEN VOOR HET BESTE RESULTAAT?

Voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Dit maakt niet alleen wimper krullers, maar ook mascara’s overbodig. Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen.

HOE LANG BLIJFT LASH LIFTING ZITTEN?

De Lash Lift blijft gemiddeld zo’n 6 tot 8 weken zichtbaar. De wimper permanent zakt vanzelf uit. Hierna zal de krul weer uit je wimpers verdwijnen en kun je de behandeling opnieuw laten uitvoeren. Het is dan ook slim om direct al een nieuwe afspraak te plannen zodat je niet voor verrassingen komt te staan, of dat de agenda overvol is.

KAN IK MIJN MAKE UP DRAGEN MET LASH LIFTING?

Je kunt alle soorten make-up gewoon blijven dragen na een Lash Lift behandeling. De make-up zal het resultaat en effect van de Lash Lift niet aantasten. Voor brildragers kan het worden afgeraden om mascara te dragen, de wimpers kunnen hierdoor te lang worden en tegen de bril glazen aankomen. Dit is niet schadelijk, maar kan wel als zeer irritant worden ervaren.

IS LASH LIFTING SCHADELIJK VOOR JE EIGEN WIMPERS?

In tegenstelling tot wimper permanent is Lash Lifting absoluut niet schadelijk voor je eigen wimpers. Bij Wimper permanent worden de wimpers gekruld middels (verwarmde) krullen, tangen of klemmen. Deze zorgen ervoor dat je eigen wimpers broos worden en kunnen afbreken.

Bij Lash Lifting maken we gebruik van zachte, siliconen shields die zich naar de vorm van je eigen oog vormen. De perming- en volumizing crèmes die we gebruiken bevatten geen agressieve chemicaliën, maar verzorgende stoffen die je wimpers juist een “boost” geven

WANNEER RAAD CLEYO LASH LIFTING AF?

Wanneer je eigen wimpers al zeer beschadigd zijn

Er gaten tussen je eigen wimpers hebt

Ontstoken ogen en/of oogleden hebt

Last hebt van eczeem op je oogleden

Last hebt van Trichotillomanie

Last hebt van Keratoconjunctivitis sicca (KCS) of in het afgelopen jaar chemotherapie hebt ondergaan

DAG 1 NA DE BEHANDELING:

Je wimpers zullen vlak na de behandeling nog aan elkaar geplakt zitten. Dit is normaal en het is dan ook belangrijk dat je ze niet uit elkaar borstelt! Laat je wimpers de eerste 24 uur na de behandeling ook niet in aanraking komen met water. Houd je hoofd goed achterover bij het douchen en was je gezicht alleen met een washandje, waarbij je de ogen vermijdt.

Na 24 uur kun je de wimpers weer schoonmaken en door borstelen. Ze zijn niet meer aan elkaar geplakt en het resultaat is nu pas echt goed zichtbaar. Je kunt ook alles weer doen wat je normaal gesproken ook doet, zoals douchen, zwemmen, make-up dragen enz!

geschreven door:

Huidspecialist L.Henraat

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?