Huidveroudering is een normaal verschijnsel helaas en het is onvermijdelijk bij alle mensen

Huidveroudering begint eigenlijk al vanaf jonge leeftijd, zodra je het twintigste levensjaar ingaat, gaat het verouderingsproces van start, het wordt pas echt zichtbaar tussen de 35ste en 40ste levensjaar. De snelheid en zichtbaarheid waarmee de huid veroudert wordt deels door erfelijke en deels door inwendige en uitwendige factoren bepaald.

Ook de leefstijl speelt bij huidveroudering een hele belangrijke rol

Over het algemeen maken vrouwen zich eerder en vaker zorgen over de tekenen van huidveroudering dan mannen. Maar tegenwoordig is de helft van de mannen, welke de leeftijd van 35 jaar voorbij zijn bang voor huidveroudering en maken zich hier zorgen om. Ongeveer 47% van de mannen gaat vanaf zijn 35e naar de schoonheidsspecialist of huidspecialist om zijn huid zichtbaar te verbeteren.

Welke 2 factoren bepalen je huidveroudering?

  • De genen. De snelheid en de ernst waarmee huidveroudering gepaard gaat is erfelijk.
  • De omgevingsfactoren spelen voor ongeveer 47% een belangrijke rol. Een orgaan als de huid is voortdurend blootgesteld aan factoren uit de omgeving. Factoren die de huidveroudering in een flinke sneltreinvaart kunnen versnellen zijn ultraviolette stralen (zonlicht en zonneapparatuur), roken (Nicotine), zwaartekracht (overgewicht) , hormonen (menopauze), voeding, luchtverontreiniging (rook en gassen) en klimatologische factoren (hitte, wind). Hier heb je veel factoren zelf in de hand.

Zeer effectief middel

Bij mensen met een gevoelige huid worden deze roodheden vaak getoond met kleine ontstekingen of irritaties op het huidoppervlak. Aloë Vera is een zeer effectief middel om dit soort vlekken in de dermis te behandelen, omdat het diep doordringt, kalmerende en ontstekingsremmende eigenschappen heeft. Het reguleert en regenereert. Onder de eigenschappen onderscheidt de Cleyo Aloë Vera zich vanwege de diepe hydratatie, het regelt het talgniveau, het is antiseptisch, antischimmel en ontstekingsremmend, het bevordert het herstel van de huid, de vorming van Collageen en behandelt aandoeningen zoals Psoriasis, Dermatitis of Acne. De Aloë Vera gelaatsbehandeling geeft meestal zichtbare resultaten in ongeveer 48 uur na toepassing.

Aloe Vera is voor Rosacea natuurlijke geneeskunde

Het verschijnen van rode vlekken op de huid kan normaal worden en zijn geïdentificeerd als Rosacea, een vorm dat vooral het gezicht treft, met roodheid van de neus, jukbeenderen, wangen, kin, voorhoofd of oogleden. Deze roodheid gaat gepaard met andere ongemakken, zoals jeuk of verbranding in het gebied.
De behandeling met Aloë Vera is een uiterst biologisch en vegan gebaseerde gelaatsbehandeling om Rosacea te behandelen, met een ontstekingsremmend effect en het verlicht het branden, jeuken en verbranden van het gebied. Doordat onze skin experts starten met een diepe reiniging die helpt voorkomen dat puistjes en infecties zich naar de oppervlakte duwen, zal het tevens werken tegen bacteriën, ze worden onderdrukt en nemen de infecties en jeugdpuistjes af. Wil je alvast een Aloë Vera behandeling inplannen in uw agenda. Zorg dan dat je gelaat geen make up bevat als je door een van onze skin experts de behandeling laat uitvoeren.

Heeft u interesse in een behandeling? Maak een afspraak