Waxing

Haren worden samen met de wortel verwijderd. De haren blijven 3 tot 4 weken weg. De haartjes die terug komen zijn zacht en het worden er steeds minder. 

harsen cleyo skin experts

Harsen

Daarnaast worden de dode huidcellen ook verwijderd, waardoor de huid glad en zacht aanvoelt!

 

Ontharen

Doordat de haartjes op een professionele wijze uit de huid worden getrokken, wordt de huid zo min mogelijk belast. Daarnaast zorgt waxen juist voor een gladde huid gedurende een langere periode. Bij scheren komen de haren dikker, stugger en sneller terug, omdat deze bot worden afgekapt.

waxing benen cleyo schoonheidssalon

Haarvrij

Steeds meer mannen en vrouwen ontdekken effectief de voordelen van waxen bij ons in het huidinstituut van Cleyo Skin Experts Rijen ten opzichte van scheren en crèmes. Zoals onze klanten van onze schoonheidssalon weten kan alleen bij waxen de garantie gegeven worden dat de haren wekenlang wegblijven en de huid heerlijk zacht en schoon aanvoelt. En hoe fijn klinkt dit: geen stoppels, geen rode bultjes,  geen jeuk en geen ingegroeide haren. Het is toch heerlijk als jij jezelf niet in allerlei bochten moet wringen om met je eigen scheermes alle haartjes te bereiken. Kies bij voorkeur voor het ontharen doormiddel van waxen en harsen in de schoonheidssalon Cleyo Skin Experts Rijen.

Cleyo Skin Experts
Rijen

Het gezicht achter Cleyo Skin Experts Rijen, welke volwaardig en opgeleide huidspecialist Jamie Oerlemans is en die haar expertise als Skin Expert waarborgt.

 

Jamie Oerlemans

Nassaulaan 36

5121 BB te Rijen

 

rijen@cleyo.eu

+31(0) 657640037

Jamie Oerlemans Cleyo Skin Experts Rijen