Nadia Ben Larbi

Enjoy Some You-Time

 

Mijn naam is Nadia Ben Larbi. Met mijn achtergrond in de zorg, ben ik een vertrouwenspersoon persoon. Cliënten omschrijven mij als lief, intelligent en een krachtig persoon met een boost aan doorzettingsvermogen.

 

Een kleine 20 jaar geleden begin het bij mij te kriebelen om als schoonheidsspecialist en huid expert aan de slag te gaan. Ik ben van al jaren gefascineerd van de huid. Wat een prachtig orgaan het is, het herstellend vermogen. De veerkracht en de bescherming hiervan. 

 

Cleyo Rotterdam, ligt in het mooie Rotterdam Zuid een kleine 500 meter van het Feyenoord stadion. Het voordeel dat u bij mij heeft, is dat we gratis parkeren hebben.

 

Graag wil ik u meegeven, dat ik géén mannen behandel, echter alleen met uitzondering met een vrouw erbij.

RESULTAAT

Als je daadwerkelijk echt tastbaar en voelbaar resultaat wilt hebben op je huid, kan dit geen slagingskans hebben als je er niet volledig voor gaat. We zijn een team, onze skin experts zijn gefocust tijdens de behandeling. En jij draagt zorg voor het gebruik van de producten thuis.

FOCUS

Als je ouder wordt, gaat je huid er niet jonger uitzien. Vanaf je 35e levensjaar krijg je te maken met de afbraak elastine en collageen. Het gevolg hiervan is huidveroudering en een verslapte huid. Doormiddel van het op maat gemaakte behandelplan creëren we samen een prachtig resultaat.