Enjoy Some You-Time

 

Mijn naam is Joyce Denoyette. Mensen die mij kennen weten dat ik bezeten ben door alles wat met beauty te maken heeft. Zo heb ik een schoonheidsinstituut Cleyo in het hartje van de Vlaamse Ardennen. Het begon allemaal echt in 2016. Toen besloot ik om een opleiding te volgen bij de Amerikaanse school, Make-up Designory. In de wereld van visagisten zijn zij de echte toppers! Met een klein hartje maar enorm veel goesting begon ik aan dit avontuur. Met de beste score ‘Mastery of skill’ kreeg ik mijn diploma in de hand. Dit opende heel wat deuren. In 2018 begon ik aan een nieuw hoofdstuk bij Make-up Designory en volgde de opleiding Hairstyling.
Hierdoor kan ik nu een totaal feestpakket aanbieden, zowel voor speciale gelegenheden als voor bruiden. De stap naar huidverbetering en naar Cleyo, is een logisch gevolg. Het is een resultaat van hard en gepassioneerd werken met oog voor detail. 

joyce oudenaarde

RESULTAAT

Als je daadwerkelijk echt tastbaar en voelbaar resultaat wilt hebben op je huid, kan dit geen slagingskans hebben als je er niet volledig voor gaat. We zijn een team, onze skin experts zijn gefocust tijdens de behandeling. En jij draagt zorg voor het gebruik van de producten thuis.

FOCUS

Als je ouder wordt, gaat je huid er niet jonger uitzien. Vanaf je 35e levensjaar krijg je te maken met de afbraak elastine en collageen. Het gevolg hiervan is huidveroudering en een verslapte huid. Doormiddel van het op maat gemaakte behandelplan creëren we samen een prachtig resultaat.

The Best Expert Oudenaarde