Leentje Henraat

Enjoy Some You-Time

Dit is mw. L Henraat. Vaker uitgeroepen tot een van de beste Huidspecialisten van Nederland. Tevens leidt ze schoonheidsspecialisten en huidspecialisten op tot volwaardige Skin Experts. 

Zo reist ze Europa door om de snelste ontwikkelingen en innovaties te delen met haar klanten. Wil je eens een lezing hebben bijwonen op een van haar congressen, vraag dan meer informatie aan.

 

Wist je dat er al meer dan 350 schoonheidssalons in Nederland, Duitsland en Belgie werken met haar eigen ontwikkelde productlijn voor huidverbetering? 

Cleyo Beauty Products.

 

De personen die mw. Leentje Henraat kennen weten dat ze een positieve obsessie heeft voor huidverbetering. Het is ongelofelijk hoe mooi de huid leeft en werkt. Zo maakt ze persoonlijke behandelplannen geheel op maat, om mooie resultaten binnen een aanzienlijke korte termijn te kunnen geven.

Leentje Henraat Franchisegever van Cleyo Skin Experts

RESULTAAT

Als je daadwerkelijk echt tastbaar en voelbaar resultaat wilt hebben op je huid, kan dit geen slagingskans hebben als je er niet volledig voor gaat. We zijn een team, onze skin experts zijn gefocust tijdens de behandeling. En jij draagt zorg voor het gebruik van de producten thuis.

FOCUS

Als je ouder wordt, gaat je huid er niet jonger uitzien. Vanaf je 35e levensjaar krijg je te maken met de afbraak elastine en collageen. Het gevolg hiervan is huidveroudering en een verslapte huid. Doormiddel van het op maat gemaakte behandelplan creëren we samen een prachtig resultaat.

Uitgeroepen tot de beste Huidspecialist van Nederland

Chat openen
Heb je een vraag?
Hallo, kunnen wij je helpen ;-)?