Enjoy Some You-Time

 

Mijn naam is Mayce Jongerius. Gelukkig getrouwd met Dennis van Bers, tevens mede-eigenaar van Cleyo Oosterhout en vader van mijn zoontje. Dennis is voornamelijk verantwoordelijk voor de floats, terwijl ik mij volledig 200% stort op huidverbetering en het voorkomen van huidproblemen.

 

 

Mensen die mij kennen weten dat ik bezeten ben van huidverbetering. Het is ongelofelijk hoe mooi de huid leeft en werkt. En zonde om deze te gaan beschadigen met medicatie, schadelijke stoffen, terwijl natuurlijke biologische producten en behandelingen speciaal op maat gemaakt zoveel mooie resultaten binnen een korte termijn kunnen geven.

 

RESULTAAT

Als je daadwerkelijk echt tastbaar en voelbaar resultaat wilt hebben op je huid, kan dit geen slagingskans hebben als je er niet volledig voor gaat. We zijn een team, onze skin experts zijn gefocust tijdens de behandeling. En jij draagt zorg voor het gebruik van de producten thuis.

FOCUS

Als je ouder wordt, gaat je huid er niet jonger uitzien. Vanaf je 35e levensjaar krijg je te maken met de afbraak elastine en collageen. Het gevolg hiervan is huidveroudering en een verslapte huid. Doormiddel van het op maat gemaakte behandelplan creëren we samen een prachtig resultaat.

The Best Expert Oosterhout