beauty bar

skin experts - beauty experts

Het is altijd fijn als je nagels er verzorgd uitzien. Maar het is vooral heerlijk om het te laten doen. Een mooie gellak of een nieuwe set is toch anders dan je eigen verf skills. 

Nagels

cleyo skin experts wenkbrauwen

Wil jij een natuurlijke oogopslag maar zonder elke ochtend mascara te gebruiken of ga jij op vakantie en wil jij deze zonder make-up doorbrengen. Dan is een wimperlift of zijn wimperextensions voor jou een uitkomst.  

wimpers

Voeten worden vaak vergeten. We stoppen ze in onze sokken en schoenen niemand die ze ziet. Maar jouw voeten zijn wel het meeste belastende onderdeel van jouw lichaam. Ze dragen je de hele dag en pijnlijke voeten daar wordt niemand gelukkig van. 

pedicure

Nail Bar

Wij werken met diverse soorten technieken voor elke nagel is er een juiste oplossing. Heb jij stevige en lange nagels van jezelf, dan is een gellak behandeling al een mooie oplossing. Met een gellakbehandeling van NCM of Loveness heb je zeker 2 tot 4 weken verzorgde nagels met een mooie glans.

Wil je wel een natuurlijke look, maar hebben jouw nagels iets meer stevigheid nodig. Dan is de rubberbase gel een mooie behandeling voor jou. Je nagels blijven op je natuurlijke lengte en worden op een natuurlijke manier verstevigd. 

Of heb jij kortere nagels en wil je heel graag lange nagels en wil je meer stevigheid? Dan is er natuurlijk nog de optie voor kunstnagels. Met gelnagels kunnen we de natuurlijke nagels verlengen in de gewenste lengte. Daarbij werken we met een bouwgel die we dun kunnen aanbrengen waardoor ze niet van echte nagels zijn te onderscheiden. We hebben een ruim aanbod aan diverse kleuren gellakken (min. 100) een naturellook, French manicure of een omber nagel voorzien van een nailart. Net zoals jou gelaat zijn jouw handen ook degelijk een visitekaartje voor jezelf. 

portfolio nagels

wimperlifting of wimper extensions?

Wil jij een natuurlijke oogopslag maar zonder elke ochtend mascara te gebruiken of ga jij op vakantie en wil jij deze zonder make-up doorbrengen. Dan is een wimperlift of zijn wimperextensions voor jou een uitkomst. De wimperlift geeft jouw wimpers 6 tot 8 weken een natuurlijke krul. Daarbij kan je er voor kiezen om jouw wimpers te verven. Naast de wimperlift bieden wij ook exclusieve one by one wimperextensions aan van Misencil. De wimperextensions van Misencil zijn van hoogwaardige zijde en kunststof gemaakt zonder gebruik van chemicaliën. De wimperextensions zijn niet schadelijk voor de ogen en zijn hypoallergeen en latex vrij. 

portfolio wimperlifting & extensions

pedicure

Voeten worden vaak vergeten. We stoppen ze in onze sokken en schoenen niemand die ze ziet. Maar jouw voeten zijn wel het meeste belastende onderdeel van jouw lichaam. Ze dragen je de hele dag en pijnlijke voeten daar wordt niemand gelukkig van. Gelukkig hebben wij ook gediplomeerde pedicures in huis om jouw voeten op de juiste manier te behandelen. Ook hierin hebben we een ruim aanbod, van een klassieke pedicure behandeling tot een spa behandeling. Maar ook als je last hebt van een mycose nagel in de volksmond een kalknagel genoemd, kun je bij ons terecht. Wij werken met de NCM sculpturen gel. Deze gel is speciaal ontwikkeld om de teennagel(s) te helpen bestrijden tegen schimmel, er zit namelijk een schimmeldodend ingrediënt in. In combinatie met onze HFL solution spray en Dadi oil ben je binnen een aantal behandelingen van jou mycose nagel af. Deze gel wordt niet alleen ingezet voor mycose maar ook voor tunnelnagels, stootnagels, ingegroeide nagels of een gebroken nagel. Door de kracht van de gel lift de gel de natuurlijke nagel omhoog waardoor een ingegroeide nagel weer recht kan groeien. Dus geen nagelbeugel meer nodig. Als afsluiting kunnen de teennagels worden afgelakt met een gellak van NCM of Loveness.

cleyo skin experts merelbeke

de 3 beloftes van Cleyo

* oprechtheid

* geven ons 100% commitment

* creëren uitzonderlijk resultaat

de 3 kenmerken van Cleyo

* gaan op zoek naar de oorzaak

* pakken het probleem aan

* eigen persoonlijk behandelplan

de 3 herkenningspunten
van Cleyo

* uitzonderlijk resultaat

* bijzondere charisma

* krachtige persoonlijkheid