Enjoy Some You-Time

 

Even voorstellen; Mijn naam is Nele Boon, ik ben mama van twee zonen Bert en Kobe.
De vestiging van Cleyo Skin Experts Merelbeke ligt in het mooie en landelijke Schelderode-Merelbeke.


Ik geef mijn volledige commitment op het   oplossen van huidproblemen en ga huidproblemen tegen. Daar waar anderen geen oplossing zien vind ik een uitdaging om zo naar de kern van het probleem te gaan en deze aan te pakken. Zo werk ik van binnenuit. 
Alles is volledig op natuurlijke basis. Alle producten zijn biologisch en niet op dieren getest.
Tevens ben ik volledig afgestudeerd  als Herborist, omdat er altijd een verband is met de binnenkant en de buitenkant.

Jouw natuurlijke schoonheid, is mijn commitment.

RESULTAAT

Als je daadwerkelijk echt tastbaar en voelbaar resultaat wilt hebben op je huid, kan dit geen slagingskans hebben als je er niet volledig voor gaat. We zijn een team, onze skin experts zijn gefocust tijdens de behandeling. En jij draagt zorg voor het gebruik van de producten thuis.

FOCUS

Als je ouder wordt, gaat je huid er niet jonger uitzien. Vanaf je 35e levensjaar krijg je te maken met de afbraak elastine en collageen. Het gevolg hiervan is huidveroudering en een verslapte huid. Doormiddel van het op maat gemaakte behandelplan creëren we samen een prachtig resultaat.

The Best Expert Merelbeke