Pedicure

Uw voet bestaat uit tientallen gewrichten, spieren, botjes en banden die elke dag behoorlijk zwaar belast worden. Het is dan ook logisch dat uw voeten soms wel wat extra zorg en aandacht kunnen gebruiken. 

Medisch Pedicure

De medisch pedicure houdt zich, net als de pedicure, bezig met de verzorging van de voet en de behandeling van huid- en nagelaandoeningen.  

Sugar Wax

Sugaring is vergelijkbaar met waxen, maar minder pijnlijk. Met deze haarverwijderingsmethode worden de haren geheel met de wortel verwijderd. Haren kunnen vrijwel pijnloos verwijderd worden van een lengte van 2mm. 

Sugar Waxing

Sugaring of ontharen met suiker is één van de oudste methoden voor ontharing en 100% natuurlijk.
Een bijna pijnloze epilatie, waar meer en meer vrouwen en mannen voor kiezen. De suiker wordt op lichaamstemperatuur gebracht en met de haargroei mee uitgetrokken. Daardoor heeft men geen irritaties en kunnen de haren weken wegblijven. Op sommige plaatsen zelfs permanent. En niet onbelangrijk ook dode huidcellen worden weggehaald, een verzorging voor de droge huid er gratis bovenop.

Pedicure

Verwen pedicure:

Je wordt verwend met een heerlijk voetenbad, je kan genieten van een zelfgekozen geurtje.
De nagels worden geknipt en opgefrist.
Je voeten worden gescrubd, worden verwend met een heerlijk en verfrissend voetmasker (zomer), verwarmend masker (winter).
Daarna wordt u verwend met een zalige voetmassage. Zodat elke vermoeidheid als sneeuw voor de zon verdwijnt.
Indien u wenst kun je nog een kleurtje kiezen voor je nagels.

Medische Pedicure

Medische pedicure:

Bij een medische pedicure worden de nagels geknipt en schoongemaakt, met behulp van een podospray.
Dit zorgt voor verkoeling, alles wordt ook ontsmet.
Ingegroeide nagels worden vrij gemaakt en eksterogen  verwijderd. Tevens kijken we of er tussen de tenen mycose en likdoorns zitten. De stand van je voeten, de vorm van je tenen wordt gecheckt. Aan de hand van bepaalde klachten zal ik je al of niet doorverwijzen naar een podoloog of een specialist in orthesen. Als de klachten te heftig zijn. Indien je last hebt van mycose, zal ook je voedingspatroon worden besproken zodat jij in snel tempo hier vanaf kan raken.

Ingegroeide teennagels, mycose nagels, eksterogen, likdoorn, eeltpit, eelt, kloven, wintervoeten, kalknagels.

Cleyo Skin Experts
Merelbeke

Het gezicht achter de pedicure en sugar waxing, welke volwaardig en hoogopgeleide Nele Boon haar expertise herborist waarborgt.

 

Nele Boon

Meierij 67

9820 Merelbeke

 

merelbeke@cleyo.be

0032-474 24 26 89

nele boon cleyo Merelbeke