skin experts - massage & detox bar

cleyo merelbeke detox

Iedere dag stellen we ons lichaam bloot aan talloze giftige stoffen die doordringen tot in ons lichaam.Door je lichaam te zuiveren kun je je ontdoen van gifstoffen. Hierdoor krijg je meer energie, en voel je je gezond en fit.

Detox

massage ontspanning cleyo skin experts winschoten

Massages hebben een kalmerende en rustgevende werking op ons lichaam. De spieren ontspannen en de doorbloeding wordt hierdoor gestimuleerd.Tevens zal de stofwisseling verbeteren. 

ontspannende massage

merelbeke Cleyo

Edelstenen zijn zeldzame gesteenten. De trilling van de steen werkt op de trilling van het lichaam. Dit kan zelfs nadat de massage gestopt is nog door werken in het energetisch lichaam.

massage met edelstenen

Detox

Ik leer jou detoxen, zodat jij gezond wordt.
Twee maal per jaar heeft je lichaam het nodig om te detoxen, ik leer je detoxen aan de hand van mijn geschreven E-book. Alles wordt haarfijn uitgelegd, zodat jij je lichaam beter kunt begrijpen. Zodat jij je voeding kan gebruiken als jouw medicijn. Door stress en foute voeding kun jij roofbouw plegen op je gezondheid. Het zal je ontbreken aan energie, ook ontstekingen steken de kop op. Versnelde slijtage aan je gewrichten. 

Auto-immuunziekten, artrose en suikerziekte en andere ziektebeelden. kunnen hiermee verbeterd worden. Ook bepaalde huidproblemen, kunnen het gevolg zijn van een fout voedingspatroon. Door mijn kennis als Herborist, kan ik jou op een veilige en persoonlijke manier kennis laten maken met een natuurlijke en zuivere levensstijl, soms maken we niet de juiste keuzes voor onszelf en ligt er een emotionele oorzaak aan de basis, dit kan besproken en aangepakt worden.

De detox kan perfect in combinatie met massage, 

omdat diepliggende emoties tot uiting kunnen komen.

 

 

 

De intuïtieve lichaamsmassage:

 

Via een kort gesprek ga ik na of  je klachten hebt, ga ik na vanwaar die kunnen komen. 

Deze kunnen komen van trauma’s en emoties.
Door mijn jarenlange ervaring en mijn intuïtie kan ik voelen waarmee  je kampt.

Wat  nodig hebt, ik vraag ook  of de druk goed zit; diepgaander of juist zachter. 

Ik maak los waar nodig.

Om het helemaal naar je zin te maken, 

mag jij een keuze maken uit een aantal geuren zodat jij je volledig kan ontspannen.

Na de massage heb je nood aan water, omdat je afvalstoffen en blokkades losgemaakt zijn. 

Water zal ervoor zorgen dat afvalstoffen ook kunnen afgevoerd worden.

 

Massage & Edelstenen

massage
cleyo skin experts merelbeke

Massage met edelstenen

Rozenkwarts: Staat voor de hartchakra dit zal je helpen, om de liefde voor jezelf te verbeteren. Meer te kiezen voor jezelf, ook meer te connecteren met anderen. daar waarbij het ego soms de kop op steekt kan dit verzacht worden.
Bergkristal: Zorgt voor het zuiveren van energie, daar waar anderen je soms een negatief gevoel bij je achterlaten, kan een vorm van blokkade zijn. Bergkristal zal dit voor je zuiveren, zodat jouw energie beter kan stromen. Je zal achteraf soms wat moe zijn, je zal beter slapen en met meer energie je dag kunnen beginnen.
Amethist: Werkt voornamelijk op de soorten hoofdpijn, ook problemen met doorslapen en nachtmerries. Ametist verminderd zenuwachtigheid en stress. Amethist kan je gevoel van spiritualiteit verhogen,je intuïtie verbeteren. Ontdoet je lichaam van stress en zuivert je energie.

de 3 beloftes van Cleyo

* oprechtheid

* geven ons 100% commitment

* creëren uitzonderlijk resultaat

de 3 kenmerken van Cleyo

* gaan op zoek naar de oorzaak

* pakken het probleem aan

* eigen persoonlijk behandelplan

de 3 herkenningspunten
van Cleyo

* uitzonderlijk resultaat

* bijzondere charisma

* krachtige persoonlijkheid