Biologische CLEYO Bio-Peeling / kruidenpeeling

De kruidenpeeling is een unieke biologische peeling op basis van algen en kruiden. De ingrediënten zijn afkomstig uit de zwarte zee welke bestaan uit: mengsel van kruiden, zeeplanten en zeespons. In combinatie met een zure lotion van plantenextracten en daaropvolgend een verkoelend zuurstofmasker. Deze zeer hoogwaardige werkzame ingrediënten dringen diep door in de huid. Voordat we de kruidenpeeling gaan aanbrengen, reinigen we het gelaat met de producten van Cleyo Beauty Products en worden onzuiverheden verwijderd.

Werking

Afhankelijk van het huidtype, de structuur en de zuurgraad welke de huid aan kan, laten we de peeling 5 tot 10 minuten inwerken. Dit doen we met masserende bewegingen. Na de peeling kalmeren we de huid met het kalmerende masker en zorgen we voor extra zuurstof opname in de huid. Hierna volgt een dagverzorging en uiterst belangrijk de zonbescherming. De Cleyo kruidenpeeling / Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine. Zo ook normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. Zo leidt het ertoe dat de huid gladder, frisser, elastischer wordt en een satijnachtige zachtheid en uitstraling krijgt. Hierdoor is je huid na een behandeling voelbaar en zichtbaar sterk verbetert. De Cleyo Bio-Peeling (kruidenpeeling) is geschikt voor alle huidtypen. Zo zetten we de kruidenpeeling niet alleen bij vrouwen, maar wordt deze behandeling ook veel voor mannen ingezet. Weinig peelings zijn geschikt voor een donkere huid. In tegenstelling tot de bio kruidenpeeling, deze is zeer geschikt voor de donkere huid.

Rekening houden met het weer bij deze peeling?

Nee in tegenstelling tot veel andere peelings welke niet altijd in de zomermaanden gezet mogen worden mag de kruidenpeeling het gehele jaar door gezet worden, dus ook in de zomermaanden. De Cleyo Bio-Peeling (kruidenpeeling) behandeling is mogelijk om eenmalig toe te passen, wel geven onze skin experts aan dat meerdere behandelingen een mooier en langduriger resultaat geven. Hoe ziet mijn huid eruit, en waarvoor kan ik een kruidenpeeling inzetten;
* alle vormen van Acne
* Vette huid en grove poriën
* Rosacea
* Acne littekens en gewone littekens
* Verouderde huid
* Sproeten
* Fijne lijntjes
* Vermoeide huid
* Verwaarloosde huid
* Littekens op het lichaam
* Onzuiverheden op het lichaam
* Sinaasappelhuid

Kruiden

De kruiden trekken in je huid, hierdoor krijg je een diepere werking en meer resultaat. Na de behandeling werken deze kruiden nog 24 uur door. Ze werken van binnen naar buiten en duwen als het ware op deze manier de oude huidcellen naar boven. Hierdoor kan het zijn dat je na een aantal dagen even last krijgen van een lichte afschilfering. Het resultaat daarna? Een stralende huid, uw instant glow.

Mag ik na de bio kruidenpeeling in de zon?

Vermijd zon en zonnebank de eerst volgende 14 dagen na de kruidenpeeling. Uw huid is na de peeling bezig zichzelf te vernieuwen en als u hiermee in de zon gaat, heeft u een verhoogde kans op verbranding. Ook is uw huid gevoeliger voor hyperpigmentatie. Om hyperpigmentatie te voorkomen is het bovendien heel belangrijk om dagelijks Timeless Daycream of de Ragnar te gebruiken, hierin zit ook direct de zonbescherming voor u in. Meer informatie, of bent u benieuwd of deze behandeling voor uw huid geschikt is, vraag het aan een van onze skin experts.

Heeft u interesse in een behandeling? Maak een afspraak