Beauty Sharing het nieuwste concept van Cleyo!

Beauty Sharing, het moment voor jezelf of om samen te delen.

Wat is er nou leuker dan een fijne dag voor jezelf van heerlijke verwenmomenten genieten? Om dan aan het eind van de dag ook nog eens met een heel fris en ontspannen opgeknapt gevoel naar buiten te gaan!

Wij hebben bij Cleyo een heel nieuw en verrassend concept bedacht om jou samen met je vriendin, je moeder, je zus, je collega of misschien wel samen met je man een geweldige dag te bezorgen waarin jullie samen helemaal in het middelpunt staan!
Heb je altijd al een Wellness arrangement of een lekker verwen uitje willen proberen? Of samen willen doen?, dit kan vanaf nu ook bij Cleyo Skin Experts!

Het idee van Beauty Sharing is dat jullie ook samen kunnen genieten en onze bijzondere behandelingen kunnen delen. In ons Beauty Sharing concept vinden jullie een diversiteit aan allerlei heerlijke behandelingen waaruit je kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een prachtige wimperlift, een fijne ontspannende en huidverbeterende Diamond Facial en daarna nog heerlijk floaten en genieten van een fijne hoofdmassage.

Cleyo heeft 2 verschillende Beauty Sharing concepten voor jullie samengesteld, waar je een voor jou passende keuze uit kunt maken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Beauty Sharing Crystal voor een klein bedrag, deze kun je voor jou alleen boeken of je deelt hem samen zodat je de kosten en de behandelingen ook deelt.

Wanneer je kiest voor Beauty Sharing Diamond betaal je zelf het bedrag wanneer je deze voor jou alleen boekt, of je deelt deze met iemand samen zodat je ook de kosten en de behandelingen deelt dit houdt dan in, dat je samen op hetzelfde tijdstip, maar ook los van elkaar uit diverse behandelingen kunt kiezen!

Heb je nog vragen over het Beauty Sharing concept? Neem dan contact op met ons op of mail ons op info@cleyo.nl

door Bianca de Vries